Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Łopatologiczny poradnik dla elo hellowców [<1400 elo]

TheMesjash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5. Podsumowanie.

Poradnik pisałem ~4h, mimo że pójdzie w zapomnienie i nikt go nie przeczyta. Wiem, że trafi to do 3, może 4 osób, wiem, że takich poradników było mnóstwo, wiem, że zmarnowałem 4h życia ale jakoś mnie to nie rusza. Mój wkład nie dobiegł jeszcze do końca, poradnik będę aktualizował, nie dlatego że chcę ale dlatego że MOGĘ. MOGĘ zrobić coś dla was i to robię. Generalnie mam jeszcze dużo stereotypów i kwestii o elo hell, które chciałbym wyjaśnić ale po prostu nie mogę wszystkiego zrobić sam. Wiem, że moje niektóre wypowiedzi mogą być banalne, może nieprawidłowe ale zwróćcie uwagę na to, że ja piszę do graczy z niższym elo.

Jeżeli ktoś chciałby pomóc, napisać choćby dział "Jak carrować AP carry" bardzo chętnie przyjmę wszelką pomoc.

Udzielam również indywidualnej pomocy na pw/xfire/in-game.

Dodatkowo powiem, że miałem 860 elo, obecnie 1400 więc coś o tym wiem.

themouthofabyss.png
Opublikowano

Czy ja wiem czy jest sens pisanie takiego poradnika.

Z niektorymi rzeczami sie zgodze z niektorymi nie

Ide spac pozniej ci tam powytykam bledy hohoho

Opublikowano

nigdy nie widziałem/słyszałem o teleporcie z solotopa na bota w takim miejscu :D

like za to, ponieważ też mam problem się z wybiciem z 1200 elo

możesz dopisać też że jeżeli normale to najlepiej wybierać drafty bo więcej jest tam osób doświadczonych niż na blind wg. mnie

co do punktu 3e to miałem raz 22/10 a i tak przegraliśmy, ale to był mój pierwszy ranked a byłem ad carry i nie umiałem się zachować :<

Opublikowano

elegancki ten twój poradnik żyrafko :3 fajnie, że wytłumaczyłeś tu kwestie gankowania z solo topa za pomoca tp, fajna opcja bardzo, polecam, aby się z supportem i midem dobrze zgadać i ładne ździwko chłopaki z enemy bota mogą zaliczyć, jak nagle Irelka z bushu wyskoczy !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...