Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Parę pytan od nowicjusza :)

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ! :P :P

Ostatnio zainteresowałem się grą Dark Orbit i jak każdy przypuszczą rozpocząłem swoją przygodę.

Na starcie proszę o wyrozumiałość, jestem nowy i nie wszystko wiem a póki co tylko przeglądam różne poradniki i po woli ogarniam grę. ;)

Oto poniższy szablon z zestawem pytań dotyczących DO.

1. W grze się typowo expi czy raczej główne doświadczenie idzie z wykonywanych misji ?

2. Jaki jest najwyższy lvl i w jakim czasie go osiągnę ? ( mam sporo czasu na granie )

3. Istnieje jakiś bug na kasę w grze ? - przy odpowiedzi podać dany bug.

4. Jakiego bota polecacie - z darmowych i jaka szansa na dostanie bana ?

5. Czy jest tutaj opcja typowego Farmienia różnych surowców ?

6. Bez konta premium da się osiągnąć najwyższy lvl - bez problemu czysto grając a nie pakując kasę w grę, ponieważ nic nie zrobimy praktycznie bez płatnych usług ?

7. Zasadnicze pytanie - czy grę jest ogólnie trudno ogarnąć ? Z czytanych przeze mnie tematów na MPC dużo opcji różnorakiego podziału i nietypowych nazw. :)

Liczę na pomoc, za odpowiedzi standardowo daję Lajki. :P ;)

E9mwj60.png
Opublikowano

Ja Ci dam tylko jedną radę - nawet nie zaczynaj grać w tą gównianą grę, nie dość że stracisz kawał czasu, to nerwy i pieniądze również.

Do tego dojdą jeszcze błędy w grze, bugi oraz "programiści" przez których będziesz chciał wyrzucić kompa przez okno.

Teraz nie opłaca się zaczynać gry zakładając nowe konto. Jeśli Ci zależy na tej "darmowej" grze to łatwiej Ci będzie kupić już rozbudowane konto.

Ja straciłem na tej grze 3 lata życia, których już nie odzyskam.

Opublikowano

1. raczej typowo sie expi;d

2. Baaardzo dlugo sie go zdobywa;d kolesia zaczynajacy gre jakies 3 lata temu go maja dopiero teraz i watpie abys mial ten najwyzszy lvl tj chyba 25

3. istnieje bug na bugowanie flaxow jest w tutkach

4. bota: ibot , pbdobot darmowe obecnie zadne nie dzialaja, przynajmniej u mnie

5. jest ale wyglada nieco inaczej niz w innych grach( skylab)

6. szczerze to ciezko jest bez premium i to bardzo, ale na poczatek zarejstruj sie na: darkorbit.pl/comedy i dostaniesz bonusowa premke na 6 mies

7. ja na poczatku tez sie balem tej gry jak mi kolega pokazal jak to ogarnac itp ale sam zagralem i 1 dzien gry i wiedzialem wszystko co potrzebne do gry, wiadomo czesc rzeczy przyszla z czasem, ale gre latwo ogarnac :)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Lepiej skorzystac z Comedy.Dostajesz wiecej "prezentow"

Zmienili już to. /prezent i /comedy działa tak samo. To samo sie zyskuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...