Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pomocy! :/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, szukam strony gdzie moge sciagac jednogodzzinny fitnes (meczacy, aby spalac tluszcz) dlaczego pisze tutaj?? szukalem b. duzo czasu i nie znalazlem ;/. Nie mowic ze moge biegac bo sie wstydze ze ktos mnie zobaczy :(

Opublikowano

Szczerze? To sorry, że mówię ale zamiast ćwiczeń popracowałbym najpierw nad nastawieniem do siebie. Bieg jest świetnym ćwiczeniem, czemu się wstydzisz tego, że dbasz o zdrowie?

Mała rada, ode mnie, nie zwracaj uwagi na to co ludzie o tobie myślą, najważniejsze jest to jak ty siebie widzisz, szczęścia ci nie da czyjaś opinia, to twoja musi być pozytywna :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Heh dokładnie popracuj nad sobą , nie możesz się ciągle wstydzić i użalać nad sobą :) Ja sam mam kilka kilogramów za dużo ale mam wyjebane na to co ludzie mówią :D Póki sam dobrze się czuje i jakikolwiek ruch nie sprawia mi problemów to będę to olewał .

A tak nawiasem to na prawdę nie ma to jak bieganie :) Ja za każdym razem kiedy chce zrzucić zbędne kg , biegam codziennie po 30-40 min. i zawsze skutkuje .

Pozdrawiam i życzę powodzenia :)

Opublikowano

hehe, kilka godzin szukania na siedząco przy kompie zamiast czynnie i ruchowo poświęcić nawet godzinę na dowolne ćwiczenia z DOWOLNEGO kanału poświęconego fitnessowi np na Youtube , dobre

wstać z tego stołka i nie szukać czegoś co i tak nie pomoże , zwłaszcza jak się tego nie robi

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...