Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki telefon?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Od dłuższego czasu poszukuję telefonu dotykowego. Jednak nie znam się na tym za dobrze. Mój kolega ma nokie lumie 710 ale mnie niestety na chwilę obecną nie stać a starszym problemu dużego robić nie chcę. Więc szukam taniego, dobrego (wiem że te dwa słowa się wykluczają ale proszę o propozycje w miarę możliwości) telefonu, smartfonu podobnego do lumi 710. Chodzi mi parametry, mogę być oczywiście słabsze ale żeby telefon się nie zacinał.

Nokia Lumia 710 parametry.

Pszerfa.          i'm back

Opublikowano
Więc szukam taniego, dobrego (wiem że te dwa słowa się wykluczają ale proszę o propozycje w miarę możliwości

Wcale nie...

Są dobre i tanie telefony... Jeszcze chciałbym wiedzieć jakiego systemu operacyjnego oczekujesz>?

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Wcale nie...

Są dobre i tanie telefony... Jeszcze chciałbym wiedzieć jakiego systemu operacyjnego oczekujesz>?

System jest mi obojętny.

Opublikowano

Czytałem teraz na necie i pisało kilka razy że słaba bateria:/ Ale wielkie dzięki.

Opublikowano

Mam ten telefon i bateria jest bardzo dobra jak na smarfony... trzyma normalnie ponad 2dni...

Nie sugeruj się tylko tym , że 1200 mAh , nakładka systemowa od SE czyni tu cuda...

Jakbyś chciał wiedzieć więcej o tel pisz pv ;)

394591421101183179764.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...