Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][NO-WL][NO-PREMIUM][RP][1.2.4] Extremecraft

Kemiś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Świetny serwer, a 2 odsłona jeszcze lepsza ;)

Serwer jeszcze się buduje ale już się nieźle gra.

Zapraszam Wszystkich ;)

Mój nick : kiroo78

Opublikowano

Serwer jest super :D

Nie wiem ile czasu zajęło im budowanie mapy na serwa ale wyszło im to ŚWIETNIE !

Za tę mapę wielki szacunek :D

Pozdrawiam ;D

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

Server Rządzi, Super Mapa. Super goscie szczegolnie kiroo78 ktory pomogl mi na początek.

Zapraszam do gry.

h6IduA1.png

Opublikowano

Polecam server z pełną odpowiedzialnością. Mila atmosfera i uczynni gracze :) (Możliwość WYŁĄCZENIA PvP !!!!!!)

Zapraszam bo naprawdę WARTO :)

Opublikowano

Szlempik a może jakieś uzasadnienie? Bo samo zjebany nic nie mówi innym graczom. Wszedłeś na chwile albo wcale i zaraz opinię wystawiasz.

Owner serwera ExtremeCraft

Opublikowano

@Refresh ^^

Treść reklamy uzupełniona o Survival, który dostępny jest po dołączeniu do frakcji ^^ Serdecznie zapraszam i polecam.

Opublikowano

Adres serwera to : s.extremecraft.pl

dzieki bo ta trzcionka mnie rozwala :D

wbije i zobacze bo szukam dlugo server co mi sie spodoba...

@edit

spoko nie ma takiego ip wiec sobie nie pogram

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Nie ma takiego ip? hmm to ciekawe jak inni weszli do gry. Sprawdź czy dobrze wpisałeś.

Opublikowano

Nie polecam!

Co z tego, że ogarnięty adm, ownerzy itp. Jak się skumplują user z modem i jakieś głupoty cisną -.-

Poszłem na surke po drzewo, wpadłem w itemy, gość mnie podpalił, i jeszcze do prisona, że niby "zabiłem". [Taa yhy, z wyłączonym pvp i bez zapalniczki ]

76561198055299373.png
Opublikowano

michu626 dwie osoby złożyły na ciebie skarge a na dodatek mod widział jak podpaliłeś gracza więc nie wiem o co ten płacz. Jeśli nie potrafisz dostosować się do zasad panujących na serwerze to polecam singla tam wszystkie surki będą twoje.

Opublikowano

Żał mi Was ;P

2 osoby? Jednorożec i KtośTakiś? A i mod co niby na koncie brata był? Załosne ;P

W czasie gdy na czacie pojawiła się info "Jednorożec burned to dead" Byłem u gracza wymiataczxD na chacie ;P

A i na KtośTakiś z 5osób się skarżyło, że chodzi jak noob z zapalarą i podpala, ale na te info KIR00 był głuchy ;p

76561198055299373.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...