Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak łatwo sie wzbogacić

HandZook PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam takie pytanko czy do najnowszego updata Team Fortress 2 działają jakieś hacki (albo czy wogle jakieś są) ale nie aimbot czy wallhack tylko takie cos że kopiujesz rafiny które masz w plecaku albo je dostajesz cos takiego, kopiowanie. Jak łatwo zdobyć dużo czapek itp. Gram w tf'2 długo mam 12 czapek to mało troche mam premium i troche mi sie nudzi więc prosze o pomoc. Z góry dzięki za pomoc za przydatne odpowiedz daje +++ :D

Gość Pexior05
Opublikowano

Żadnych hacków na itemki nie ma.

Jedyne co mogę polecić to albo idlowanie albo gra, innych raczej nie ma możliwości

Gość Pexior05
Opublikowano

Idlowanie to bycie AFK w trakcie gry, dzięki temu itemki nam lecą a my nie gramy.

Zachęcam do lektury:

http://www.mpcforum.pl/topic/557729-tut-idlowanie-w-trybie-tekstowym/

http://www.mpcforum.pl/topic/552275-tut-idlowanie/

Opublikowano

do wzbogacania sie polecam scrapbanking jeżeli masz premium (wydaje mi sie ale dziala to tak) - gosc daje ci 2 bronie (nie koniecznie na jedna klase) - ty mu dajesz metal ze złomu

powtarzasz, powtarzasz itd. i sprzedajesz te itemy za metal ze złomu - tyle że szukasz osób które szukają daną broń - sprzedajesz 1 bron za 1 metal ;> i jesteś na plusie :D

shoob.png

Opublikowano

A potem, jak się trochę wzbogacisz kupujesz czapki za np. 1,33 Raf i sprzedajesz za 1,66. Następnie robisz tak z kluczami.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Polecam kupowanie jakiejś broni/czapki za 0.33 i np: sprzedawanie jej za 0.66 i tak do skutku ; )

1308908520-U361982.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...