Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warn za spam [?]

damomo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, dostałem 5% za tego

posta, z uzasadnieniem, które jak dla mnie nie ma nic do rzeczy:

vkdj.jpg

Jest to forum, jak nazwa wskazuje tutaj się rozmawia, dyskutuje na przeróżne tematy..

Poradnik jest, nie został zamknięty więc można pisać, prawda ?

Nie jest to temat z prośbą o wyjaśnienie czegoś, nie jest to temat z prośbą o pomoc, więc co ma mój post do spamowania ?

Oczywiście postrzegam to jako wyrażenie własnej opinii na temat pracy autora, dlatego w głowie mi się nie mieści, że można to nazwać spamem. Poprawiłem także użytkownika (im więcej ludzi będzie umiało pisać, tym łatwiej nam będzie się komunikować), no i to był już ten cały offtopic.

Jednakże, uważam że 5% zostało mi wystawione niesłusznie i domagam się jego zdjęcia.

Jeśli został nadany słusznie, proszę o pisanie komentarzy CO dokładnie mam napisać, aby kolejnego warna nie dostać.

(piszę te kilka postów na dzień i jeszcze za dużo ...)

Dziękuję za dotrwanie do końca oraz serdecznie Pozdrawiam.

Małe sprostowanie dlaczego piszę tutaj:

Tak właściwie nie miałem zamiaru się kłócić o te 5%, ale skoro podałeś mi taki świetny pomysł, dziękuję.

(za warna wdzięczny nie jestem, żeby nie było) :-P

plow.jpg

Opublikowano

lulz, szczerze? Byłem przekonany w 100%, że była tylko końcówka tematu. ;)

@edit : można sprawdzić czy user nie zmieniał treści posta?

Opublikowano

To samo pomyślałem (patrząc na to z twojej perspektywy), co nie zmienia faktu, że ja tam spamu nie widzę (prócz właśnie końcówki, za którą ludzie powinni dziękować.. Nie rozumiem jak można tak kaleczyć język Polski)

*ślini się*, to jak z tym unwarnem ? :3

#

Jak już masz sprawdzać czy edytowałem post, to najlepiej jakbyście mieli podane o której godzinie dokładnie.

Zawsze pisząc coś potem edytuję post, bo tak czy siak najpierw coś napiszę, dopiero później pomyślę.

A w trakcie "załapania warna" treści posta nie zmieniałem, ręczę głową i nogami.

3mam kciuki za was, im szybciej się wszystko wyjaśni tym lepiej ;p

#Lord Hades

ta ta ta, jeszcze 10% i mam stówkę, więc cicho-sza ! : d

Opublikowano

Jeżeli nic nie zmieniał to unwarn, a jeżeli edytował to jeszcze 5% za kłamstwo by się przydało :>

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Nie wiem, mi się wydaję, że była sama końcówka lecz mogę się mylić, nie jestem robotem. RMCF przyjdzie i sprawdzi :)

Opublikowano

Warn jest nadany słusznie. Edytowałeś posta po nadaniu warna przez moderatora Mostro. Hmmm powiem Ci tak kłamstwo nie popłaca wszystko można sprawdzić.

Mostro jak najbardziej prawidłowo nadał Ci warna, który zostaje.

Ps edytowałeś dokładanie 12 minut po nadaniu warna :)

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...