Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]ID ITEMÓW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie, jak sprawdzić w grze id itemow, napewno jest komenda bo jej kiedys uzywalem lecz niepamietam jak to lecialo, ustawialo sie dane przedmiot na poczatku eq i jego id nam napisalo, prosze o pomoc z gory dziekuje

Opublikowano

Szczerze chyba da się tylko sprawdzić sposobem takim :) Kiedy masz zainstalowany TooManyItems to na podświetleniu przedmiotu masz jego id

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Da sie tak sprawdzic na 100% poniewaz mam swoj serwer i jeden z graczy mi dawal ta komende tylko ją zapomniaelm.

A mam jeszcze jedno pytanie, jak zrobić spamowanie potworow z tej kratki co swinie sie spamują?

Opublikowano

Tutaj masz stronę z ID itemów na której przy każdej nowej wersji wszystko jest dodawane,więc nie musisz za każda nową wersja szukaś nowego spisu:

http://www.minecraftinfo.com/IDList.htm

.

• 1 rok później...
Opublikowano

Da sie tak sprawdzic na 100% poniewaz mam swoj serwer i jeden z graczy mi dawal ta komende tylko ją zapomniaelm.

A mam jeszcze jedno pytanie, jak zrobić spamowanie potworow z tej kratki co swinie sie spamują?

/spawner <nazwa moba>

np. /spawner zombie

Ps. Musisz najechac kursorem na stojący spawner.

35353.png

18703.png

32266.png

Opublikowano

Najprościej wgrać sobie Too Many Items , lub Not Enought Items. Jeśli masz essentials możesz wziąść item do ręki i wpisać

/itemdb

Można też wcisnąć F3 + H i też będzie ci się pokazywać (bez modów)

Pomogłem? Nie zapomnij dać plusa plus.png i oznaczyć jako najlepsza odpowiedź

Opublikowano

Nie trzeba sciągać niepotrzebnych "dodatków" wystarczy nacisnąć f3 + h ;3

~Kontakt zemną to GG:25666689 ; Skype: tomasz.toka .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...