Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z racji tego , iż co wbilem w miare ladny lvl i mimo tego , ze silkroad jest troche nudny mam prosbe ^^

Moj problem wyglada nastepujaco :

odpalajac silka przez normalny skrot na pulpicie - czystego , bez zadnych wspomagaczy typu loader itd wyskakuje mi

taki blad :

Microsoft Visual C++ Runtime Library

Runtime error

Program: E/Programy Files/silkroad/Silkroad/Silkroad.exe

R6002

-floating point supportnot loaded

Jako , ze nie jestem za bardzo informatyczny w ogole nie ogarniam o co chodzi a sprawa jest dosyc uciazliwa ,gdyz co jakis czas jak wiadomo trzeba zrobic updejt a z takim czyms updejt'a niestety zrobic sie nie da ^^

Reinstalowalem silka juz z 10 razy wiec raczej nie w tym problem ...Ogolnie by mi to nie przeszkadzalo ,bo odpalajac silka przez loadera , sbota czy cos w ten desen zawsze dzialal normalnie , tylko gdy probuje odpalic go w sposob wlasciwy , bez zadnych wspomagaczy(potrzebne do updejt'a) wyskakuje mi ten blad ....

Mam nadzieje , ze mimo mojej lakonicznej wypowiedzi wiekszosc ludzi znajacych sie na informatyce jest w stanie mi jakos pomoc wiec czekam na jakas sensowna odpowiedź :D

Z gory przepraszam za bledy ortograficzne

Pozdrawiam Bubu

Opublikowano

gdy odpalasz alt ctrl del tj. menager zadac nie wyskakuje Ci nic? tzn (menadzer zadan zostal wylaczony przez administratora) ? jezeli tak to masz virusa sality ja tak mialem i taki sam blad przez to wyskakiwal w silku

Opublikowano

Dokladnie ...

Nie mam menadzera zadan :D

Rosire Widze dalej na mpc siedzisz :P

tutaj JeBuDu z Venus moze ogarniasz :)

Takie pytanie male do pimpooor'a

Trzeba robic Reinstal windy ?

Opublikowano

nie masz innego wyboru, masz wirusa o nazwie sality ktory zaraził wszystkie pliki .exe zadnych antywirusow nie warto instalowac bo wirus automatycznie je blokuje, najprosciej jest zrobic format calego dysku, chyba ze chce ci sie bawic w rejestry wystawiac je na forum a i to czasem nie pomaga

Opublikowano

Taaaa

A co moge zrobic z tymi rejestrami ??

tzn ja w informatyce na prawde cienki jestem wiec prosilbym o jakis lopatologiczny pokaz :D

znaczy sie wyjasnic mi jak jakiemus ograniczonemu czlowiekowi ... Jezeli mozesz

Opublikowano

Musi pan sciągnąć program combofix i niech pan sobie poszuka opisu tego oraz wkleig logi do odpowiedniego forum "combofix logi"

Reszty nie chce mi się tłumaczyć tak dokladnie..

• 2 lata później...