Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam mały problem z pluginem PermissionsEx nie umiem go poprawnie skonfigurować i mam prośbę czy ktoś mógłby mi skonfigurować ten folder. Rangi według ważności :

HeadAdmin-wiadomo

Admin- te uprawnienia co HeadAdmin

Modertator-cuboidy, spawn mobów, banowanie, kickowanie, tworzenie warpów i wgl oraz korzystanie z reszty pluginów

PrawaRekaAdmina- uprawnienia jak VIP(bo za wykonanie polecen admina bedzie nagroda)

VIP-mozliwosc ustawienia sethome, tp do innych graczy (tpa nick)

Policjant- zwykłe uprawnienia jak Gracz + banowanie i kickowanie

Gracz-wiadomu jak na serwer Survival + FreeBuild

Każda ranga ma mieć dostęp do jobs join jobs browse jobs leave,money,moneypay,LWC,warpzory tepanie sie,

Pluginy które mam: AppleTree,AuthMe,ChatManager,ChestShop,Essentials,EssentialsGeoIP,

FigAdmin,iConomy,Jobs,LWC,NoCheat,NoLagg(i inne na chunki na tnt i wgl),Warpz0r,WorldEdit,WorldGuard,WorldSaver

Można skonfigurować permissions według siebie ale pod te pluginy a jeżeli nie mam jakiegoś ważnego pluginu to proszę o info!!!

Daje Like'a :)

Brak sygnatury jest oznaką inteligencji ^^

Bywalec
Opublikowano

Nikt Ci idealnie nie skonfiguruje, poza tym część nie umie, a część nie chce. Na pewno dasz sam rade, tu masz poradnik, dla zielonych:

http://www.mpcforum.pl/topic/391022-tutorial-wszystko-na-temat-permissions/

5jJNSGS.png

Opublikowano

Tak wiem dużo roboty ale w końcu musisz się nauczyć :)

No mam z tym problem kiedyś się nauczę ale nie chcę zwalić bo bd stawiał dedyka :(

Ale masz Like'a za odp :)

Nikt Ci idealnie nie skonfiguruje, poza tym część nie umie, a część nie chce. Na pewno dasz sam rade, tu masz poradnik, dla zielonych:

http://www.mpcforum.pl/topic/391022-tutorial-wszystko-na-temat-permissions/

A ile % że dam rade?Bo jak pisałem nie chcę zwalić tego bo to na dedyka :(

Brak sygnatury jest oznaką inteligencji ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...