Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] AT-22 i małe zapytanie

zambuzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka jakiś czas temu dropnołem broń z MYST-N ta broń to AT-22 na 1d i leży sobie w Inboxie mówie sobie chyba fajna lecz za wiele info o niej nie znalazłem chciałem sobie ją podnieść z ziemi na jakimś eli ale nikt tego niema ;( Czy ta broń jest coś warta ? Opłaca się to renewalować ? oświećcie mnie ;]

I mam takie małe drugie pytanie jak ktoś zna odp. to weście się podzielcie info ;] Koledzy gadają mi że jeżeli dam na forum film lub ss jak ktoś hakuje z rangą 2LT + to moge dostać NX za takie zbanowanie kolesia to prawda?

Opublikowano

Nie grałem nigdy tą bronią, ale słyszałem że jest całkiem niezła. Pooglądaj sobie jakieś filmy na YT i zobacz jak sprawdza się w akcji.

Co do tego banowania, to nie dostaje się NX za coś takiego, pomyśl, gdyby tak było wszyscy raportowali by się nawzajem za byle co.

Opublikowano

Thx no co do tego ban za nx myślałem że to kłamstewko ale wiesz upewnić się chciałem ^^

Opublikowano

tez ją mam z myst na 5h jeszcze no i broń fajna taka jak famas myśle ale szybsza

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Bywalec
Opublikowano

Fajna, silna broń tylko duży recoil . . .

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

nie ma dużego recoila nie zmyślaj dupku

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

Zdecydowanie ją polecam, dokupić celownik i magazynek i jest normalnie...praktyczna na każdą mape - od małych po średnie. Dobra na bliskie jak i średnie dystanse, fajnie wygląda i strzela (ale kto by się tym przejmował). Poza tym ma mocnego damage i dość szybko strzela, pobija wg. mnie m416cqb i p90tr ..nie ma jej w shopie, więc jeśli masz nxy to zalecam renewalowanie tego :) Nie wiem co tu więcej napisać, ale hedy też często lecą. Ja jestem zadowolony z niej bardziej niż z jakiejkolwiek broni kiedykolwiek byłem..od junka do blood moneya, od campy do rushu...a lepsza jest zdecydowanie gdy jest więcej graczy w roomie niż jak grasz powiedzmy na jednego:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...