Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry multiplayer, problem z Połączeniem!

KaMaS120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Otóż mam problem z połączeniem się z internetem podczas odpalania gier multiplayer!

Tzn. nie mogę się połączyć z internetem mni w Tribes Ascend, Call of Duty Modern Warfare 3, (tylko w singlu - spec ops, w multi wszystko śmiga, kiedyś spec ops mi działało.) Battlefield: Bad Company 2...

Dochodzę zawsze do momentu gdy łączę się z serverami gry i nie mogę się połączyć (w Bad Comapny 2 z EA Online, w Moder Warfare 3 z serverami itd...)

Ktoś wie co mogę z tym zrobić?

Proszę o szybką odpowiedź!

PS.

Firewall wyłączony, system operacyjny to windows 7.

Z góry dziękuję!

Opublikowano

Mam modem, jestem zupełnie zielony, ale podejrzewam, że wszystko jest dobrze ustawione, nie zmieniałem żadnych ustawień internetowych nigdy.

Opublikowano

Nie jestem pewien, miałem małą przerwę w graniu w gry, miałem dużo nauki lecz zauważyłem to zaraz po zakupie Battlefield'a.

Więc trwa to nie więcej niż miesiąc, nie mniej niż dwa tygodnie.

Opublikowano

Antywirus wyłączałem żeby sprawdzić czy to nie On wadzi, ale dalej nic nie działa.

Tylko go zmieniałem ostatnimi czasy.

Używam ESET'a .

EDIT:

Zauważyłem, że teraz nie działa mi żadna gra która potrzebuje połączenia z internetem ;(((

Proszę o pomoc!

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...