Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] GP Hazardy

xxBURNxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema , dziwne że NEXON przed świętami dał GP Hazardy z przeceną , myślicie że na święta mogą zrobić wybryk i wstawić jakąś broń na PERM za gp ?? , kiedyś na Wielkanoc były jakieś bronie wystawiane na PERMA za gp .

a wy jak myślicie :) ? , do Wielkanocy jeszcze sporo dni ale znając NEXONA wszystko potrafi zrobić.

PS: może zrobią ale ostatnio coś kiepskie EVENTY NEXON daje , może się zrewanżują graczom za to :) .

Opublikowano

Według mnie na 99% coś dadzą na perma za GP, w końcu nie bez powodu przecenili hazardy, raczej jedyny możliwy termin to wielkanoc, więc zobaczymy, ja stawiam na ACR lub na jakąś broń co już kiedyś była przeceniona.

Opublikowano

no nie wiem wiecie sami jako nexon traktuje graczy np za wbicie majora jest chujowy plecak ma cale 2sloty ale zabiera10 do speda i co z tego ze grales rok albo 2 i wydawales kase i tak w rezultacie gowno z tego masz wg mnie zrobia fajny event ale gp perma nie dadza

Opublikowano

racja ostatnie eventy do bani i mam nadzieje ze na wielkanoc dadza jakiegos perma za gp ^^

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Ja to myślę, że dadzą do kupienia na perma jakiegoś epica :P (oczywiście za nx) (nie mam na myśli np. Baron CQB tylko coś w guście P90 TR SE ^^)

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

A ja wgl nie myślę tylko czekam, aż coś dadzą.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...