Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[moderator] Działu Metin2

OzoneSeba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Postanowiłem złożyć aplikacje na moderatora Metin2.

Aktualni Moderatorzy działu Metin2 nie do końca spełniają swój obowiązek czasami ich zbyt długo nie ma a w dziale robi się za przeproszeniem burdel a wiele tematów jest niepotrzebnie.

A nie którzy Odkopują tematy spamują itp.za spamowanie przeważnie wulgaryzmami,których nie cenie.Na pewno aktualni moderatorzy są zmęczeni

dotychczasowym zwalczaniem tego wszystkiego co się dzieję w dziale,,Metin2''I ja Chciałbym im pomóc.

Gram w Metin2 dość długo ponad 6-7 lat zacząłem na popularnym Koreańskim Metin 2 potem na pierwszym Privie SunMT2 czy jakoś tak zresztą nieważne potem na US-ie i na PL obecnie gram na privach.Pamiętam Polski Metin2,,POLAND''.Gdy potem pojawiły się 2 serwery ,,Monastyr'' i ,,Feniks'' zacząłem tam grać,kiedyś byłem 1 w Topie ale to krótko na obecnie nazywanym Monastyr miałem 74 lvl wtedy ale teraz mam 82 lvl.

Na Priv-Metin2 gram około kilka lat roku, pierwszym oczywiście był,,newlongju''.Znam się bardzo dobrze na Metinie.

Byłem moderatorem na kilku forum.Ale oczywiście MPC przeważyło i zostałem tu.Na MPC jestem około roku.MPC.Znam się w Photoshopie piszę strony jak mi się nudzi to i spłoszczenie zrobię, jestem założycielem jednego z najlepszego Portalu i Forum o motorowerze Ogar 900.

Coś o mnie:

Imię:Sebastian

Oceny w szkole:

-Angielski 5/6

-Polski 5/6

-Niemiecki 4/5

Są one pomiędzy bo zawsze w innej klasie dostawałem inną.

Dziękuje.I Czekam na rozpatrzenie.

SebaV18

• Dodaj nową pozycję...