Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pechowy dobór teamów...

NoNejm90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie odnośnie teamów w LoLu, ponieważ gdy dzisiaj grałem 2 razy GP miałem staty 1 gra 10/4/6 druga 16/6/14 i zawsze przegrana, bo każdy z mojego teamu prawie miał słabe staty np. xin zhao 3/12 taric 1/16, o której godzinie grają pożądni ludzie z którymi można pograć normalnie bo mnie nerwica bierze kiedy gram z takimi słabymi teamami...

PS. Mam 10 lvl, bo dopiero zacząłem grać na Nordicu a tak to grałem na west

15.jpg

Gość Menesterowy
Opublikowano

3.00, w nocy, oczywiście.

Nie rób z siebie 'Prosa' bo pewnie owym nie jesteś.

O godzinach popołudniowych zazwyczaj grają dzieci, grając wieczorami masz 90% szans na granie

z ludźmi dorosłymi, choć nie zawsze są oni 'prosami'.

No kurde, masz 10 poziom i checsz grać z zawodowymi ludźmi?

Wbij 30 poziom i wtedy pytaj dlaczego grasz z noobami, bo na tym levelu to normalne.

Opublikowano

@ UP twoja odpowiedz mnie rozjebala to jest bez znaczenia o ktorej godzinie grasz zawsze sa trolle i nooby poprostu zalezy to od farta ( no albo od tego czy im stelujesz lub psujesz gre bo wtedy ciezko sie wybic ) ostatnio gralem okolo 2-3 i byly wieksze nooby niz okolo 17

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Nie zależy od farta tylko od tego jak Ty grasz. Nie ma takiego czegoś jak noob team kurwa ludzie... Skoro wbiłeś ten śmieszny 30lvl to musisz umieć grać, chyba, że na samych defeatach leciałeś...

P.S. Najwyżej istnieje coś takiego jak troll team - ktoś specjalnie Ci jebie gre. To jest możliwe i zdarza się stosunkowo często.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Ja polecam granie w nocy . Nie ważne jaki ma lvl w nocy , że tak powiem "dzieci neo" już śpią . Przynajmniej ja tak robię i często trafia się ogarnięty team .

Opublikowano

Chyba nie wziales pod uwage tego, ze nie tylko polacy graja w lola i nie kazdy ma taka sama strefe czasowa jak my, wiec czas tu nie gra roli.

10 lvl to jeszcze faza nauki, takze nie wiem czemu sie czepiasz ludzi szczegolnie gdy Ty sam grales juz na wescie(nie wiem jaki lvl miales ale fakt, ze grales to juz pare gier do przodu).

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...