Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Coś dodali?

Spluer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dziś gdy włączyłem batttlefielda rozpoczeła mi się instalacja 1gb pliku, czy coś dodali do gry? Naprawili ? Bo ostatnio zauważyłem, że nowe nazwy serwerów są..

Opublikowano

Nowe nazwy ? :O

Na stronie nastąpiły zmiany, w rozgrywce raczej nie. Patch, który bodajże dzisiaj miał wyjść na ps3 na horyzoncie, ale to nie to.

Opublikowano

Tak, tak. Może tylko na ps3 zmienili nazwy serwerów. Teraz trudno odnaleźć się..

Tylko po co te ściąganie 1gb?! ^_^

A co dodaje ten patch?

Opublikowano

Tia, ale można sobie zobaczyć, zmieniona jest strona battlelog, jak klikniesz Online to meni jest znacznie większe + jakieś tworzenie meczy. Na dole też mamy mecze, na razie nic się z tym nie da zrobić. Zobaczymy co to wniosło.

Opublikowano

był update na ps3 tylko. jutro jest na xbox i pc od godziny 9:00 do 11:00

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

Jednym słowiem, wiele rzeczy wyszło na złe, lecz pare rzeczy na dobre, ponieważ sprawdziłem je dzisiaj..

AEK teraz ma w cholere duży rozrzut jak sie zaczyna strzelać..

Famas słyszałem, że 25 naboi chyba ma i też zwiększono mu odrzut.. Ledwo co 31 naboi nie wystarcza, a co dopiero o te 6 naboi mniej.. ehh

Nowa mini-mapa - bardziej przejrzysta.. Dość fajne.

zresetowanie ustawien broni.. w wiekszosci mialem dwojnog, latarka, i m9 znów przestawianie wszystkiego..

Gość malutki688
Opublikowano

omg to chyba najlepsza informacja ever ze famasa oslabili i aeka!!!!!!!! te bronie byly zbyt dobre.... szkoda bo znowu podobno ulepszyli rakiety naprowadzane na jety....

Opublikowano

Nono ciekawy ten Update.

Już BattleLog OFF chyba bo nie można się połączyć (albo ja mam znowu jakiegoś buga).

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Nie wiem.. niby pisze aktualizacja.. klikam Aktualizuj na battlelogu i "pisze Oczekiwanie na zakończenie instalacji?" ale nic się nie sciąga itp na origin chyba że ja jestem ślepy.

graphic.png

Opublikowano

E, tam, dużo zepsuli... np. pociski namierzane laserwo będo mogły być zmylone przez flary... To był przecież cały fan, właśnie tego javelina, przecież i tak trudno trafić heli z tago pocisku, nie mówiąć już o miśliwcach. I cała moja zabawa z myśliwcem zwwiadowczym pujdzie się j...ć :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...