Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]sdk guns 1.2.4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy jest sdk guns mod pod 1.2.4, a jak jest to czy moze ktos dac download ze skanem?

i jeszcze czy da sie wgrac na serwer?

jOABuHG.png

Opublikowano

cóż nie chce robić przykrości niektórym ludziom, TO SIE ROBI ŻAŁOSNE! Google to jest coś, dzięki czemu znajdziesz WSZYSTKIE INFORMACJE,WSZYSTKIE RZECZY!. niedawno wyszedł minecraft 1.2.4. A jeden mi na pw napisał dopiero po wyjściu 1.2.4 czy znajdzie mi moda minecolony <_< Jak mnie to wnerwia. Do rzeczy: Nie ma jeszcze sdkguns na 1.2.4 a jak będzie to dam linka dla człowieka co nie wie co to jest google <_< <_< <_< <_<

Prosze znalazłem w 14 sekund <_< : http://www.minecraftforum.net/topic/86765-124-sdks-mods-v1-mar-26-modloadermp-only/

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

cóż nie chce robić przykrości niektórym ludziom, TO SIE ROBI ŻAŁOSNE! Google to jest coś, dzięki czemu znajdziesz WSZYSTKIE INFORMACJE,WSZYSTKIE RZECZY!. niedawno wyszedł minecraft 1.2.4. A jeden mi na pw napisał dopiero po wyjściu 1.2.4 czy znajdzie mi moda minecolony <_< Jak mnie to wnerwia. Do rzeczy: Nie ma jeszcze sdkguns na 1.2.4 a jak będzie to dam linka dla człowieka co nie wie co to jest google <_< <_< <_< <_<

Prosze znalazłem w 14 sekund <_< : http://www.minecraft...dloadermp-only/

ALE CHCIALEM ZE SKANEM

jOABuHG.png

Opublikowano

ALE TO OFICJALNA STRONA AUTORA NA GŁÓWNYM FORUM MINECRAFTA lol

ale jak pobierałem z tej strony to mi raz wirusa wykryło.

a poza tym to chciałbym nie z ad f.ly

jOABuHG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...