Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skarga - MrPiotrek

Błyskotka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Z przykrością zgłaszam skargę na Moderatora MrPiotrek , który w dziale ogólnym Metin2 zamyka tematy które są tak naprawdę nie wyjaśnione. Zgodnie z Regulaminem Lokalnym działu ogólnego Metin2 :

2.Tematy mogą być zamykane jedynie na wyraźną zgodę autora lub w przypadku kiedy naruszają obowiązujące na forum zasady. Należy wysłać raport lub napisać prywatną wiadomość do moderatora działu lub Global Moderatora

Moderator MrPiotrek nie stosuję się do tego. Tematy gdzie autor prosił o zamknięcie są nadal otwarte. Dzisiaj zgłosiłam dokładnie 3 takie.

Po za tym jest modem juz w jednym dziale więc niech sie nie wtrąca w ten bo uniemożliwa użytkownikom wypowiadania sie.

Proszę o interwencję.

Opublikowano

Jak ma modka to czemu nie może zamykać tematów ? Może daj przykład tematu który zamknął bezpodstawnie . Jak raportujesz to nie jest tylko MrPiotrek tylko też inni modkowie którzy mogą zamknąć

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Proszę wejść w dział ogólny Metin2, prawie cała strona wyświetlanych tematów jest zamknięta przez Niego bez uzasadnienia i bez zgody autora a tematy regulaminu nie łamały. Tych linków na prawdę jest dużo i nie chcę zaśmiecać.

Po swojej wypowiedzi tematy zamyka bezczelnie i u nie możliwa wypowiadanie się innym .

Proszę jeden z tematów który został zamkniety bez uzasadnienia, regulaminu nie łamał a autor tematu nie prosił o zamknięcie.

http://www.mpcforum.pl/topic/591829-sposob-na-zarobek/

Opublikowano

Jeżeli 15 osób pisze to samo, to posty nic nie wnoszą do tematu. Moderator ma duże pojęcie na temat gry i jeśli uważa, że wszystkie możliwe sposoby na rozwiązanie twego problemu zostały już wypisane, to zamyka temat by uniknąć niepotrzebnego spamu. I tak wystarczająco dużo osób praktycznie pisze to co kolega wyżej i jara się z nabitych postów, jakby te piksele miały jakieś znaczenie...

52287137559562145640.png

Opublikowano

Mi nie chodzi o to żeby uprzykrzyć mu życie ale niech też przestrzega regulaminu. Przykładowo inna osoba by dodała całkiem inne zdanie na dany temat a ta możliwość została mu zabrana, po za tym gdy moderator zamyka temat zobowiązany jest uzasadnić co też MrPiotrek tego nie przestrzega.

Tematy gdzie są proszonę do zamknięcia są otwarte, ja się do regulaminu stosuje i Moderator też powinien a nie zabiera możliwosć wypowiadania sie. On najważniejszy nie jest że wypowie się i już nikt po za tym nie może.

Opublikowano

Proszę wejść w dział ogólny Metin2, prawie cała strona wyświetlanych tematów jest zamknięta przez Niego bez uzasadnienia i bez zgody autora a tematy regulaminu nie łamały. Tych linków na prawdę jest dużo i nie chcę zaśmiecać.

Po swojej wypowiedzi tematy zamyka bezczelnie i u nie możliwa wypowiadanie się innym .

Proszę jeden z tematów który został zamkniety bez uzasadnienia, regulaminu nie łamał a autor tematu nie prosił o zamknięcie.

http://www.mpcforum.pl/topic/591829-sposob-na-zarobek/

Autor mógł poprosić na PW Piotrka lub kogoś innego, wysłać raport lub został zamknięty z powodu wyczerpania odpowiedzi :) Więc temat został poprawnie zamknięty.

Opublikowano

Akurat bardzo wątpliwa sprawa że aż tyle osób poprosiło poprzez pw o zamknięcie. Wybacz ale nie wierzę, ale i tak nie przestrzega regulaminu.

Opublikowano

Dajmy na to, że ktoś założył temat pt. ile to 2 + 2, 15 osób napisało, że 4 i temat ma być nadal otwarty, żebyś mogła sobie nabić posta ? Temat jest zamknięty, bo moderator działu matematyka wie, że 2+2 to tylko 4, więc wnioskuje, że odpowiedzi będą powtarzały się. Jako iż ma obowiązek pilnować porządku na forum, to temat zamyka, by spamu nie było.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Regulamin także obowiązuje Moderatorów i pozostałą Administrację, więc nie ustawiaj Mnie, doskonale wiesz że zrobił nie tak. NIektóre odpowiedzi mogą sie pokryć ale może być taki użytkownik co napisze całkiem inna a MrPiotrek zabiera mu tą szansę. On pępikiem świata nie jest że tylko jego odpowiedzi maj ą być jak to zaprezentował

Opublikowano

Muszę Cię rozczarować, ale MrPiotrek122 nie ma moderatora Metina2. Wejdź na strone główną, zjedź na sam dół i kliknij Moderatorzy znajdź oskarżonego i zobacz co moderuje (( chyba, że ma ukrytego, ale wątpie )).

Counter Strike, Cheaty do Counter-Strike 1.6 // Counter-Strike 1.6 STEAM / NIEWYKRYWALNE // Counter-Strike 1.6 NON-STEAM / WYKRYWALNE, Cheaty do Counter-Strike Source // Counter-Strike Source STEAM / NIEWYKRYWALNE // Counter-Strike Source NON-STEAM / WYKRYWALNE, Counter Strike - Publikacje serwerów // Counter Strike 1.6 // Counter Strike Source

@down: to zajebiście.

Opublikowano

Muszę Cię rozczarować, ale MrPiotrek122 nie ma moderatora Metina2. Wejdź na strone główną, zjedź na sam dół i kliknij Moderatorzy znajdź oskarżonego i zobacz co moderuje (( chyba, że ma ukrytego, ale wątpie )).

no bo ma ukrytego -.-

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Ma moderatora na podgrupie (ukrytego), chyba w glownej grupie nie moga byc 2 grupy :)

Opublikowano

@Up: Bo Ty tak mówisz?? Śmieszny jesteś. Nie jeden moderator ma pod sobą 2-3 działy. Np: Matzar, RaVneS i wiele więcej.

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

Temat, który podał został zamknięty prawidłowo, pomoc została dogłębnie udzielona.

@Nemesix

też mam dwa.:D

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Ale masz kurwa problemy, ja pierdolę...

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Mógł on poprostu mieć zły dzień i pozamykał.

Albo spam się walał i powtarzanie tych samych odpowiedzi.

Też zamykałem , a jakieś wąty mieli to na PW i otwierałem.

A żadnych skarg na mnie nie było ;D

Jedynie Pieca ;/

A potem RęceEef ..i mnie upośledzili od tego robienia..

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Uczciwość to uczciwość , on pępkiem świata nie jest. Uniemożliwia wypowiadanie się innym użytkownikom. Nie przestrzega regulaminu.

Tematy mogą być zamykane jedynie na wyraźną zgodę autora lub w przypadku kiedy naruszają obowiązujące na forum zasady. Należy wysłać raport lub napisać prywatną wiadomość do moderatora działu lub Global Moderator]

W temacie który podałam nie ma łamania regulaminu a także nie ma prośby o zamknięcie tematu

Opublikowano

Beka, sam zamykam takie tematy.

Po co ma byc wiecej powielanych odpowiedzi?

Tak?

Czyli to ma stac az bedzie 1000 tych samych odpowiedzi.

Poprostu śmiech na sali.

Jesli masz sapy do Piotrka masz tez do calego teamu.

Bo cały team tak robi -.-

Opublikowano

Koleżanko, to, że nie przyjeli Cię do team'u ze względów oczywistych nie oznacza, że masz się sapać teraz na inną osobę, która ową pozycję dostała.

Po co ten temat? Pisze się do Piotrka i wyjaśnia sprawę, a nie robi wielkie OMFG WTF LOLZ ROTFL z TAKIEJ SPRAWY!~

Takie tematy się zamyka, bo odpowiedzi się powielają. Lepiej zamknąć temat i nie zwarnować ponad 10 osób, czy nie zamykać i potem zwarnować ~100 osób?

Dafuq -.-

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Podasz, które tematy zostały "bezprawnie" zamknięte?

I nie odsyłaj mnie do głównego działu metka, bo to Ty zgłaszasz skargę, a nie ja.

Tak więc proszę o konkrety...

Druga sprawa, skoro są otwarte, to jakiż problem napisać raport albo wysłać pw do moderatora/globala?

Robisz igły z widły.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Ma moderatora na podgrupie (ukrytego), chyba w glownej grupie nie moga byc 2 grupy :)

Mogą być bejbe ;]

@temat

Temat zamknięty został słusznie ,ponieważ wszystkie jakie mogłyby być sposoby zostały wyjaśnione ..

Opublikowano

Powiem tak każdego z Nas obowiązuje ten sam regulamin a nie jakieś wyjątki jak to twierdzicie, że macie po 15 lat i nadal nie rozumiecie problemu to musicie popracować nad sobą.

Ostatni raz tłumaczę, niektóre odpowiedzi owszem powielają się, zauważcie jak trafi użytkownik który chcę wnieść do tematu całkiem inną odpowiedź ? O tym już nie pomyśleliście. To że macie Moderatorów to nie oznacza że was Regulamin nie obowiązuje. Zrobiliście z tego forum jeden wielki syf i mnóstwo tematów powtarzających się. Więc wasza praca nie jest wystarczalna. W Polsce panuję wolność słowa i każdy ma prawo się wypowiedzieć w danym temacie a nie dzięki MrPiotrek ta możliwość jest zabrana, czy okazuje oznaki dyskryminacji że jego odpowiedzi są ważniejsze niż innych, po za tym skoro zamyka temat zgodnie z regulaminem należy uzasadnić co tego też nie robi.

Moderatora że nie mam to mam to gdzieś ja nie lecę na rangę jak większość z was. Większość to nie ma pojęcia o moderowaniu. Ale mniejsza z tym. Nie jesteście królami że macie nie przestrzegać regulaminu. Sami zrobiliście śmietnik z tego forum i sami jesteście sobie winni że są negatywne opinię o was.

Jak powiedziałam to że odpowiedzi się powielają to nie dowód żeby zamknąc temat i inni użytkownicy nie mogą wypowiedzieć swojego zdania. Wyjątkiem stanowią tematy dopiero jak autor prosi o zamknięcie lub łamię regulamin.

Opublikowano

Użytkownik ma rację. Więc proszę Panowie o spokój. Sam znalazłem kilka takich tematów zamkniętych przez Piotrka, ale nie jest tego multum.

Porozmawiam z Piotrkiem na pw/gg i wszystko mu wyjaśnię.

Apeluję po raz kolejny do innych moderatorów/kidmoderatorów nie zamykajcie tematów, jeśli użytkownik o to nie poprosił, jeśli temat nie łamie regulaminu forum i działu lub jeśli nie szerzy się w nim spam. Jak sama nazwa mówi to jest forum, a na forum toczy się dyskusja, nie ucinajmy jej w zalążku.. Skoro użytkownicy nie łamią, żadnych zasad to dajmy im porozmawiać. Tak samo nie zamykamy starych tematów. Taka panuje u Nas zasada.

Piotruś zapraszam na rozmowę :)

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...