Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

z czego internet jest najlepszy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TP najlepsza. Nie ma innej lepszej od niej (po za dobrą osiedlówką) To może zmienisz router na jakiegoś Linksysa, D-Link'a, TP-Link'a. bo zapewne siedzisz na tym lliveboxie.

@DOWN.

Nie mówi się "raport" bo za to też jest warn :)

Opublikowano

1. Ściągaj neta od sąsiada.

2. Neostrada i tak najlepsza

3. Masz za dużą sygne - raport.

Nie ma moim zdaniem lepszego neta od Neostrady. Jak masz prędkość 160Mb to się nie dziw.

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

UPC jest super mam go i nie narzekam , polecam bo dużo promocji i ofert z których można nawet oszczędzić do 60 złotych w dodatku jest szybki .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

TP to gowno te chuje oszukuja i tyle trzeba do nich dzwonic 3 razy w tygodniu bo zmniejszaja transfer.

Do tego te zjebane routery... ich infolinia i pomoc techniczna to jakies dzieci we mgle babka raz mi mowila ze mam slabego neta bo mam Wirusa na PS3 haha ...

Zmienilem na Netie Do 20 MB lecz mam tylko 6mb bo cipy z neostrady nie chca lini udostepnic.Z netia nie mam problemow kiedy chce moge zerwac umowe

i nie robia w chuja jak Tepsa.

Opublikowano

@up

Tak ale trzeba płacić za urzymanie linii telefonicznej, bo netia nie ma wszedzie swoich kabelków (zresztą nie wiem czy jakiekolwiek).

Neostrada była ok. Jeżeli rozłącza Ci internet to problem leży pewnie w odległości od centrali. Dzwoń aż do skutku :) U mnie na osiedlu zebraliśmy podpisy, kiedy sytuacja była podobna do Twojej, zrobili co trzeba do tej pory z tego co mi wiadomo rodzice i mlodszy brat nie mają problemów z internetem (mówimy o 2mb/s).

Jeżeli pojawiała się usterka to już następnego dnia przyjechali technicy i naprawiali problem. Nie wiem czemu macie takie awersje do tego dostawcy. Fakt może nie jest najtańszy bo ma monopol na małe miejscowości ale działa.

Co do UPC i innych internetów - ich pole dzialania to zazwyczaj tylko większe miasta. W radiówki się też nie pchaj, bo przyjdą gorsze pogody i będzie płacz (do tego dochodzi wysoki ping).

Pomyśl dwa razy zanim zerwiesz umowę. Pozdrawiam

f.png

Opublikowano

Ja mam neostrade i nie narzekam. (mam tez liveboxa i nie narzekam) Netii nie polecam, czesto rozlacza... ale predkosc trzyma ladnie, na neo czasem zaniza ;< UPC najlepsze, ale to tylko jak mieszkasz w bloku, jak na dom to tylko Neo ^^ noi masz zmienne IP wiec ban na IP niestraszny :)

Opublikowano

Neostrada wszystko pięknie chodzi,mam 6 mb/s tak jak pisałem mieszkam w Wieliczce,pewnie wiecie gdzie to :D (Kopalnia soli w Wieliczcie) Jest to duże miasto bardzo blisko krakowa.

Pobieram z prędkościa 750 kb/s czyli aż nadto.Pingi są normalne 30-50

Tylko że częsta się rozłącza i mnie zaczęło to już wkurzać,gram np. w lola i w trakcie meczu jeb. 3 minuty czekania aż połączenie się odnowi.

Wczoraj o 18 przestał internet działać i dziś dopiero o 17:20 mi działa.Troszkę przesada.

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

UPC Polecam. 10 MB A jedzie Jak szalony!

Biedne Zwięrzeta Czekają na twoją Pomoc Pomoz im Nie Bądz Nie dobry

Prosze to tylko 1%

d424a80f76e16bf552a09fae02fee808_126267.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...