Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

A6W

Kycek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od wczoraj robie A6W.

Jeste chłopakiem i chcę mieć "kaloryferek" i moje pytanie.

Czy dzieki temu wyrobie sobie?

Jakie sa wasze opinie i efekty?

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

To cwiczenie nie jest na kaloryfer od tego zacznijmy ;] A6W jest na utwardzenie miesni burzcha a nie na ich zwiekszenie.

Edit: Down@ hahaha czteropak dla ciot hahahaha

Opublikowano

zalozymy sie ze nie zrobisz całego?? ja 35dzien i juz mialem to powyzej uszu rob abs II

kaloryfera nie bedziesz miec pozdro jedynie taki czteropak dla ciot

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

pozatym te cwiczenia bardzo obciążają kręgosłup i moga cie plecki napierdalac

Opublikowano

najlepsze na brzuch jest po prostu bieganie i brzuszki robiac to interwalami na 100%pomoze ja biegam juz 14dzien i widac efekty :)

Opublikowano

Widze, że na temat A6W nic nie wiecie ; )

Po pierwsze to jeżeli robisz A6W to , owszem mieśnie brzucha są coraz silniejsze i wytrzymalsze ale też rzeźba się robi i nie mówcie też że kręgosłup sie psuje bo to od normalnych brzuszków z kręgosłupem dzieje sie coraz gorzej a ćwiczenia A6W są na pewno inne od brzuszków ..

Co do pytania. Pewnie że sobie wyrobisz :) Po prostu nie jedz słodyczy itd , tylko pij codziennie rano szklankę mleka( 250 ml ) często gęsto jedz udka, mają bardzo dużo białka i staraj się po godzinie 18:00 już nic nie jeść.

Myślę że pomogłem i życzę sukcesów w A6W :)

Pozdro

Opublikowano

Ukonczylem a6w i jestem bardzo zadowolony..

miesnie brzucha są napewno wytrzymalsze, twardsze i zdecydowanie lepiej wygladaja niz przed robieniem cwiczen.

TO ze obciaza to kregoslup jest prawda, lecz kazde z cwiczen ktore bys wybral na brzuch beda ci sprawiac trudnosci z kregoslupem.

a6w moim zdaniem jest lepsze od ABS II tylko poprostu musisz robic to systematycznie, nie robic zadnych przerw i odzwywiac sie produktami, ktore zawieraja duzo bialka.

Za duża.

By pegas10

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...