Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mini-Tut] Sposób na exp

IZixx23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak szybko nabić lvl ?

W trybie Single Round na EXP nie ma szans, ponieważ nawet za wygraną rundę dostaje się kilkanaście EXPa.

Według mnie, najszybciej EXP leci w trybie FFA - Jeśli nie mamy premium, oczywiście możemy dołączyć do takiego pokoju

Najlepsze rozwiązanie:

Tryb: FFA

Mapa: Marien

Do: 30 Kill

16 osobowy

Jeśli jednak nie znajdziemy FFA:

Tryb: Explosive

Mapa: Marien

Do: 9 Win

16 osobowy

Najwięcej expa dostaniemy z 9 win i z 16 osobowego pokoju.

Mapa Marien jest mała i 16 osób bez problemu się odnajduje i dość szybko, znowu zaczynamy spod swojej bazy

Jednak jeśli runda się przeciąga można zagrać na :

Tryb: Explosive

Mapa: khail

Do: 5 Win

16 osobowy

Rozgrywka jest krótka, ale EXP też poleci

Mowie odrazu : tut nie jest mój . wziolem go bo może się przydać ludziom którzy nie umia expic :D

(Nie chce Minusow zbieram PLUSY!!! ) Lubie to tez chcę jeżeli można ;]

smieszny123.png

xpr0xckmx.png

dziecko18lat.pngMP7a1 gold jest jak cos :D

Pomoglem daj + To nie boli !!!

Kontakt:

gg:28976902

Opublikowano

y y y y ? To jest TuT ? Najszybciej się expi na FFA marien 10kill lub poprostu można ściągnąć War_Bot'a

Skrócona wersja "Tuta"
Idziemy na ffa 10kill wpisujemy /ar i idziemy se coś robić

Opublikowano

y y y y ? To jest TuT ? Najszybciej się expi na FFA marien 10kill lub poprostu można ściągnąć War_Bot'a

Skrócona wersja "Tuta"
Idziemy na ffa 10kill wpisujemy /ar i idziemy se coś robić

Slepy jestes ?? pisze Mini-Tut dla ludzi ktorzy nie uzywaja hackow chyba nie .. polowa ludzi nie jest taka jak ty ze na hackach expi ..

smieszny123.png

xpr0xckmx.png

dziecko18lat.pngMP7a1 gold jest jak cos :D

Pomoglem daj + To nie boli !!!

Kontakt:

gg:28976902

Opublikowano

Najlepiej się expi na ffa kharif lub biolab na 10 kili bo daje 10% expa więcej i najlepiej mieć super mastera lub ten kto założył room musi mieć:).

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1.Nowi gracze nie maja szans w pokoju 8 vs 8 bo tam jest gra na zasadzie: Derb pro a niu zbieraja dedy=spada nam kd,a expa tez nie mamy za duzo bo mamy malo kili...Nawet jezeli jestesmy pro itd to i tak nie mamy szans przeciwko 16 graczom.Jezeli wypadnie ,ze bedziemy w derb no to expa tez nie bedzie duzo bo kazdy jedzie na staminie z nadami.Ktos nie ma staminy to moze zapomniec o grze.

2.Piszesz ,ze najlepiej na marien ffa a to nie prawda.Gra szybciej sie konczy na khali bo tam blizej sa miejsca respa=Szybsze zakkonczenie gry.

3.Napisales ,ze tut dla ludzi ,którzy nie potrafia expic.No to napisz mi jak mozna nie umiec expic w warrocku??? Gra to gra.Nie wazne czy grasz na ffa czy na explosive expa dostajesz.Licza sie tylko umiejetnosci gracza..Jak ffa to fakt runda sie szybciej konczy ale mniej expa niz explosive.Explosive jest najlepszym trybem gry bo przez 7 rund mozna nabic z m14 i flashami 5x wiecej expa niz z ffa...

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...