Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] NX do wydania

bykol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam troche nx do wydania i chialbym kupic jakas bron pernament, zastanawialem sie nas P90 TR,i M416 CQB,chcialbym kupic tez jakas dobra snajperke, moge wiedziec jakie sa wasze propozycje co do zakupu snajperki bądz zwyklej broni.

Opublikowano

CQB jest dla cieniasów i noobów, jak chcesz żeby na każdym kroku cię jechali CQB noob, CQB hero, CQB "pro" to bierz, lepiej kup XM-8 (lepsze od G36) AN-94 jak ogarniesz tapowanie, zamiast na 4 hity jak CQB zabija na 3 lub 2, każda broń jest niemal lepsza od CQB jeśli choć trochę ogarniasz grę... ponadto są bronie które są prawie identyczne jak CQB a nie będziesz skazany na CQB nooba np. m6a2 SRT, nowa broń Carbon 15 (kosa co niemiara) z SMG to się poważnie zastanów p90tr na pewno nie będziesz żałował, miałem też okazje pobawić berapi- kopia p90 tr, podobnie mp5 mod po customizie w damage staje się bardzo zabójcza bo zabija na 4 hity, anie jak wcześniej na 5, ponadto ma najmniejszy recoil podczas biegania i skakania ze wszystkich broni w grze (idealna broń na HS hunterów)

nie bierz UMP-45 (niedomaga szybkostrzelnością) ani pp19-mod (potworny rozrzut), scorpion mod (rozpylacz a nie broń), Kriss specops(jak wcześniej) itp. wszystkie lipne,

25685855.jpg

taki wolny necik, a oni chcą mi neostrade wcisnąć...

Gość SynekMTG
Opublikowano

"CQB jest dla noobów i cieniasów". Nie wiem jak dla ciebie ale nie ma broni która by była gorsza czy lepsza. CQB jest jak każda inna tylko że jest dobra. XM8 ma celownik jak snajpa. Nie polecam. Następne... Zależy na czym ci bardziej zależy i na jaką odległość będziesz strzelał. Na dłuższą polecam M416 CQB/M4A1 Desert Warior. Średnia UMP45 lub L85A1 Mod. Natomiast na krótką P90TR. Jeżeli w pojedynkach snajperskich zależy ci na celności na dystans bierz TPG-1 Pro. Jeżeli zależy ci na bliskiej walce, quick scope itp. ns, kup l96a1 arctic wolf. To tyle na ten temat.

Opublikowano

Kup to uważasz jeśli chcesz sobie kupić P90TR to ją kup, a z SR polecam tylko i wyłącznie L96A1 Arctic Wolf jedna z lepszych sniper'ek.

Opublikowano

Pleciłbym zajebistą broń z AR jaką jest At-22 (lepsza od cqb, damage większe od p90tr i do tego fajnie i szybko strzela, przy tym te bronie wymiękają) ale nie ma jej w shopie więc odpada.

Tak więc polecam m6a2 srt, a ze snajp to Tpg pro albo Dsr1 Subsonic. Cqb to jest dobre tylko jak używasz celownika, zdecydowanie nie jest ani dla noobów ani dla prosów, wg. mnie to zwykła broń, którego użytkownika można łatwo ściągnąć (przynajmniej z moim At-22 :D)

Opublikowano

Tak jak wyżej, nie kupuj CQB, bo potem będziesz żałował, a poza tym, na pewno nie przybędzie ci skilla grając tą bronią, jako alternatywa dla CQB tylko i wyłącznie M6A2-SRT, tylko celownik trzeba sobie dokupywać, G36E Valkyrie nie warto kupować, fakt, jest to naj. broń w grze, ale to samo masz do kupienia za GP, XM8 też świetne, pierwszy raz miałem ją z pierwszego bingo i jest naprawdę znakomita, ma dość duży rozrzut, ale scope jak u snajpy, i jak się ogarnie, to kosa. Z SMG najbardziej polecam oczywiście P90TR, oraz T-2. Ze snajp zależy jak grasz, kampisz czy lecisz do przodu, jeśli to piewsze to kup TPG-1 Pro lub TRG-41, są bardzo celne, ale to rashu nie sprawdzają się tak dobrze jak L96A1 AW i L115A3.

Opublikowano

cqb nie jest dla noobow ani bez skilowcow poprostu gdy ktoś tak mówi to znaczy że jest słaby i nie potrafi nikogo zabić jeżeli lubisz bliski dystans to kupuj p 90 jeżeli bardziej uniwersalne to cqb lub cz-805 albo jakoś tak jedna z nowych broni

p s poczekaj do świat może np dadzą p 90viper albo cqb marins

Bywalec
Opublikowano

Graj czym chcesz jak chcesz CQB to graj. Ci co wyzywają od CQB n00bów to sami są noobami bo nie potrafią sobie z nimi poradzić i płaczą.

Ja osobiście poleciłbym ci każdą broń którą mam na perma (mój podpis).

A gdybym miał wybrać to:

AR: M6A2-SRT lub Famas G2

SR: WA2000 lub FR F2 (obie za 25k nx a nie 30k jak reszta)

SMG: MP5 MOD (customize + mark II i broń zajefajna :)) lub P90 TR

Pistol: G18 Cobra (przydaje sie. Uwierz :))

Jak chcesz to możemy się umówić na wspólną grę to dam ci potestować moje permy. Jak chcesz to pisz na PM

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

ze snajperek to moim zdaniem artic wolfa, nie kupuj cqb poniewaz beda cie wyzywać od nobow wiec polecam p90tr - niezła kosa :D

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Specjalista
Opublikowano

co do snipy to rozważ TPG-1 PRO

a z tych to bierz P90 TR

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Arctic Wolf Nie Jest Aż tak super dobra == Od Major masz ghille wiec prawie to samo ze snajperek polecam trg tango51, m107cq wgl nie ma co ladowac nx w snajperki bo mozna miec bdb od lvl z ar sproboj MK14 MOD 0

bez chomików w sygnie

Opublikowano

Oni pisza ze M416 CQB jest dla noobow poniewaz:

1.Sami tego nie maja

2.Jedziesz ich jak chcesz

3.To dobra bron nie wazne na zdanie "CQB noob"

Polecam Ci tak na srednie/duze mapy : Arctic Wolf'a + M416 CQB + G18 COBRA i specjaliste RAVEN

Opublikowano

prosy od 7 groszy... L96A1 AW to druga najlepsza snajpa do QS, pierwsza to L115A3 ponieważ ma szybszy zoom i zarazem strzał o 0,13s ... Wielkie prosy się znaleźli... a takiej elementarnej rzeczy nie wiedzą, CQB jest SŁABE każdy pros jedzie CQB noobów, prosy używają: XM8, l85a1 mod, G36E Valkyrie, AN-94, AK-47/74 Gold i inne zabijające na 3 hity taka jest prawda... znajdź typa z KD powyżej 1.8 który gra z CQB? CQB to NAJLEPSZA broń dla NOOBÓW. Spec inna sprawa, ale lepiej kupić recona i speeda jechać do +25% do tego mp7 mod (portability 88) i masz speeda 30% nikt niema szans z tobą... nawet jak nie potrafisz grać... G18 Cobra - drugi najlepszy pistolet w grze, pierwszy berreta 93R, ten wyżej to noob. Jeśli chodzi i snajpy nie warto wydawać kasy na snajpy gdyż są kosy za GP (np. TPG-1) chyba że do QS, jedynie co mówi z sensem w tym temacie to Flinn , reszta nie OGRANIA.

25685855.jpg

taki wolny necik, a oni chcą mi neostrade wcisnąć...

Opublikowano

@Up

Jesli umiesz grac to bys mnie nie nazwal noobem :) G18 cobra genialna bron ale nie wywyzszaj sie geniuszu :) i W tym ze "reszta nie OGRANIA" masz na mysli siebie :)?

Opublikowano

To zależy jakim stylem grasz. Jeśli bardziej kampisz to proponuje kupić M4a1 Desert Warrior/M6a2-SRT , z bliższego dystanu P90TR a snajpa TPG PRO/TRG 41, jeśli bardziej grasz do przodu, umiesz QS i masz skilla to proponuje ci kupić g36e valkyrie, z bliższego dystanu także P90TR a snajpa L96a1 Arctic Wolf. Ja osobiście gram bd dobrze snajpą, choć teraz nie bardzo już gram ze względu na nx noobów, hackerów oraz kupujących na najmniejsze lvle nx gears Niemców. Osobiście z M4a1 i z L96a1 Arctic Wolf strzelilem chyba z samej snajpy ponad 110 unb+ także moim zdaniem to bardzo dobra snajpa. Ja bym ci najbardziej polecał z snajperek L96a1 Black-Magnum/Super-Magnum bo to najlepsza snajperka w CA, tylko sęk w tym że trzeba kupować myst-n i renewale bo nie wylosujesz odrazu niej.

W skrócie :

Jeśli kampisz :

M4a1 Desert Warrior (lub) M6a2 SRT - daleki dystans

P90 Tr - bliższy dystans

TRG 41/TPG - PRO - Kampienie (np. na Kill creeku)

Jeśli jesteś bardziej doświadczony :

G36e Valkyrie (lub) M4A1 Desert Warrior

P90 TR

L96a1 Arctic Wolf.

Pozdro, Gemrip (CPT 2) :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...