Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stronka o Warrocku !!

djmatex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo all !

Szukam kogoś kto potrafi programować Cheaty do gry warrock. Ja mógłbym wykonać stronę. Mam na myśli , żebyśmy też na tym zarabiali mianowicie : Programista cheatów robi tak jak kiedyś było na knowage.com czyli VIP HACK a potem sprzedajemy go za jakąś kase ;] i ja z programistą dostajemy po połowie ;]]]] . Zapraszam tych Co potrafią !!

PS. Mozemy też robić hacki Public :]

Piszcie GG : 4936788

Ten post jest szczególnie do OWL !!

Opublikowano

A nie myślałeś ,że jakby owl chciał je sprzedawać to by je sprzedawał? Po co ma się dzielić z tobą zyskiem.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.[ by prokiller00
Opublikowano

Chce poprostu sie nie wysilic i zarobic proste powiedzmy ze uda mu sie zrobic normalna stronke i juz koniec jego zagania a taki owl sie praktycznie ciagle bedzie meczyl i zarobi na tym z powiedzmy tych 15 zlotych 7,50 i po co mu to?? nikt ci sie na to nie zgodzi

xJustMe.png

Opublikowano

dobra myśl, bym kupił od was vip'a

chcesz kopiować moje tut'ki ? kopiuj przecież ci nie zabronię

Opublikowano

Znaczy , OWL masz moze kase na wykupienie domeny .com albo .pl i płatnego serwera ? Ja moge jedynie wykonac stronke , a z serwerem darmowym bez reklam dam sobie rade np.; ovh.org

PS. Chociaż nie serwer ja wykupie tylko OWL ty wykup . PL

Opublikowano

Sory matex, ale we frontpage'u można zrobić dużo lepsze... Zresztą jest na necie wiele szablonów, lepiej by wyglądało gdybyś wrzucił jakikolwiek szablon, tylko wcześniej trzeba się napracować(podzielić szablon, pozmieniać nazwy na guziczkach, wyrenderować), a z tego co widzę to ty się nie kwapisz do ciężkiej pracy. Twoje strony długo się ładują co wskazuje na dużą ich wagę, co też nie jest najlepsze. Jak chcesz to mogę ci pomóc zrobić coś w php,html, ew. jakaś animacja we flashu.

marysiuuuqa0.jpg

Co Cie nie zabije, to Cie wzmocni.

Opublikowano

chłopie takie strony nie nadają sie na sprzedawanie vipów

vipy wymagają strony w php i jakiegos forum

chcesz kopiować moje tut'ki ? kopiuj przecież ci nie zabronię

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...