Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Vilis mod, pong itp ... Co zrobic?

Paciula

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chce wyciagnac pong z clienta vilis i nie daje rady, kazdym sposobem kamera probowalem i nie daje rady... Problem tego clienta jest taki ze sa pliki w pack epw i epz... To pewnie ma cos do rzeczy i do tego nie ma binki w glownym folderze i nigdzie indziej. Jezeli jest ktos obeznany prosze o pomoc.

Opublikowano

Vilis to nie chodzi o samego moda tylko o czysta ciekawosc... Bo ja tak naprawde nie mam zamiaru nawet grac, chodzi o to w jaki sposob zabezpieczyliscie clienta i gdzie pong i logowanie schowaliscie ;)

Opublikowano

kajor,

Po pierwsze zobacz na jakim forum jestes, po drugie nikt tutaj nie mowi ze chce cheatowac, po trzecie jezeli nie wnosisz nic do tematu to nie nabijaj sobie postów.

Opublikowano

Nie ładnie. Mogłeś się zapytać może byśmy ci pozwolili pograć ...

łahahahahhahahahahahahahaha O japierdole udani jesteście ;D a co do moda zaraz się zobaczy ;d

Chyba w jakimś celu to zrobiliście żeby ludzie nie grali na modzie

Opublikowano

Nie ma rzeczy nie możliwych, wszystko da się zrobić. Dzisiaj już dojdę do tego ich logowania. Już pomału rozkminiłem to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...