Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Battlefield Heroes Hack Dlaczego?

maly2704i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego jak mam najnowszego hacka to mnie wywala z serwerow ? Pobralem tego od nas z forum i mnie wywala pisze cos tam (nie pamietam dokladnie) AIMBOT :/

Opublikowano

Jeżeli jest napisane Violation AIMBOT to masz bana i chociażbyś używał najnowszych cheatów czy wgl grał bez nich to tak czy siak będziesz dostawał kicka. Pozostaje Ci gra na serwerach bez punkbustera/GGC, których jest bardzo mało.

Opublikowano

aha czyli mam tego bana bo tak mi sie wyswietla ale nie na wszystkich serwerach mam na szczescie jeden gdzie mnie nie wyzuca ..

a nie da sie tego jakos usunac albo cos ? a np jak zmienie adres IP kompa to tez tak bedzie ? Chyba bedzie bo to jest wina konta a nie IP ? Co zrobic ?

Nie pamietam jakiego hacka uzywalem ale wiem ze byl odrazu z aimbotem i cos tam bylo chyba hack 3.9 czy cos takiego :/

to musial ktos mnie zajebac z dupy za przeproszeniem?

A i jeszcze jedno jesli gram bez hacka to mnie nie wywala a jak go wlacze to odrazy i tu rodzi sie pytanie skoro hack jest nie wykrywalny to dlaczego tak sie dzieje ???

Opublikowano

1. Masz bana na pb, na serwerach bez punkbustera nie masz kicka.

2. Ban jest przypisany do konta, nie do IP. Nie usuniesz tego.

3. PB wykryło cheata.

4. Widocznie jest wykrywalny.

Opublikowano

Aha czyli lipa ;/ I wczoraj chyba znowu aktualizacja byla to wiec nie ma nie wykrywalnego hacka narazie?

Opublikowano

Pb aktualizuje się samoczynnie, ggc tak samo. Pb wysyła logi do GGC gdzie następnie są one przetwarzane i jeżeli jest coś nie tak to cię banuje :

[03.24.2012 13:39:28] Master Query Sent to (MASTER8.EVENBALANCE.COM) 66.180.170.20

[03.24.2012 13:39:30] Received Master Security Information

Wysłało logi do Evenbalance, a następnie została zwrócona informacja. Jezeli jest coś nie tak to ban. Nie jesteśmy w stanie przewidzieć kiedy GGC lub pb się aktualizuje :(

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...