Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebna pomoc techniczna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak ... jakis czas temu grałem w wowa , ale z powodu braku czasu zrobiłem sobie przerwe . Na nieszczęście unsunąłem WoWa z kompa . I tutaj pojawia sie problem , dzisiaj chciałem sobie znowu pograc . Instaluje wow + tbc + wotlk + patche do 3.3.5a . Odpalam gierke i przy logowaniu wyskakuje błąd w ktorym pisze , ze nie mam zainstalowanego dodatku wotlk i musze go zainstalowac , a mam juz wersje 3.3.5a . Wychodze z gry sprawdzam folder data i brak w nim kilku plikow , waży on 10GB , jak grałem poprzednio ważył on 16.6GB . powtórzylem instalacje 2 razy i za każdym razem wyszło to samo . Co robić ? Co mogło sie popsuć ? Prosze o pomoc .

Opublikowano

A czy konto na które się logujesz, jest aktywowane pod Wrath Of The Lich King ? Jeśli tak, to podejrzewam że mogło się coś źle zainstalować tak bywa. Chyba że te 16GB wcześniej ważyło wraz z addonami, bo normalnie gra waży tak jak wspomniałeś. 10GB.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...