Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[CHAMP]Co wziąść?

Tolkien

Co wziąść?  

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co wzi????

• Vladimir
      7
    • Lee Sin
      15
    • Karthus
      4
    • Lux
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurde, poza karthusem to moje ulubione champy(+talon i kata), ale oddałem głos na lee sina, bo ostatnio dostał buffa i tera jest zbytnio op. Vlad, jeśli lubić siedzieć bez recallu do 15minuty, lux jeśli chcesz ownić mida, lee sin= bardzo szybka jungla + świetne ganki już na 2lvlu, karthus jeśli lubisz być wyzywany :P

@offtopic pisze się "wziąć", nie "wziąść"

Opublikowano

Karthus to nuda i nic ciekawego... Spam Q i R - mało ciekawe. Lee Sin nawet ciekawy, ale trzeba ogarnąć. Jungla świetna, czasem na topa (jeśli trzeba counterpicka np. na akali). Vlad też nie nudzi się tak szybko, a Lux hmm taka sobie :)

Najbardziej bym Ci polecał Sina bądź Władka, ale to już Twój wybór :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

@Up

Rumble, Urgot :)

Urgot- mało znany, lecz jeden z najlepszych ad carry w grze.

Rumble- również mało znany. Miszcz solo topa z no costem.

Opublikowano

Lee

Nie ma emocji - jest spokój.

Nie ma ignorancji - jest wiedza.

Nie ma namiętności - jest pogoda ducha.

Nie ma chaosu - jest harmonia.

Nie ma śmierci - jest Moc.

Opublikowano

Urgot to piękna postać ( nawet z wyglądu :P), wyfarmisz się i ownisz.

Lee Sin jungla/solo top wyfarmiony.

Lux mocny mider.

Karthus też dobry mider.

Polecam Urgota :)

baner10.jpg

League of Legends Player|Call of Duty 4 Player

Opublikowano

o.O z tych to raczej lee jest fajny trudny do ogarnięcia z czego powinieneś chwile grać nim

@czarq. urgot to ranged fighter a nie ad carry

<>

Opublikowano

@UP

Widzę, że zajebiscie znasz sie na lol'u ^,^

Urgot to nie ad "carry" tylko ranged ad. Carry - postac ktora dominuje w danej grze. Rownie dobrze ahri moze byc carry, prosze pana.

Lux mocny pick.. na supporta.

Vlad po 9 lvlu z WoT'ą zjada prawie kazdego midera( jesli nie padnie w tym czasie 5 razy -.-)

Lee sin mocny pick na jungle + dobra counter jungla

Karthus czesto banowany na draftach/rankedach, dat ulti...

Od siebie proponuje:

Ahri - kontruje wiekszosc postaci na midzie, WIĘKSZOŚĆ, nie wszystkie

Ziggsa - do ogarniecia, dobrze zlozony w late robi cuda

Yoricka - tier 1 solo top

Dziekuje, dobranoc

46891132602722595964.jpg
Opublikowano

Urgot to fking bruiser ,oraz off tank.

Z tych polecam khartmana (na late dla mnie najlepszy nuker),vlad ktory na takim solo topie robi cuda,oraz lee sin ktory jest stronk junglerem(a ten buff o ktorym mowisz ,to po 1 nie jest buff tylko w pewnym patchu zabrali mu troche dmg teraz to mu oddali fakt ,ze jest on praktycznie niezauwazalny).

A ja to co up Ahri,i takze Warwicka (cdrwick) ktory po prostu trzaskam wiekszoscia topami ,oraz jest mocno usefull w teamfightach i mega tanky

Opublikowano

Ja polecam tak od siebie

ad - olaf (na 7-9lvl jest najmocniejszy)

ap - swain

Ja bym nigdy nie wziął lux, jak była w rotacji ciągle nią grałem i zawsze miałeś złe staty. Papier jak nic... Wystarczy gang i siedzi ...

Opublikowano

ogarniająca Lux= całkowite zownienie mida. Ma cudowny harass z E, snare(właśnie tym broni się przed gankami), op ulti do dobicia przeciwnika uciekającego pod turreta. Moim zdaniem support z niej słaby, ale może być

Opublikowano

@UP

Kolejny... Powiedz mi ile pograłeś już w lola? 2 miesiace? moze 3?

Lux kontruje się byle czym, wystarczy zaczac z butkami i 3 potkami, a potem tylko MR'ka za 740 i taka lux kładzie się na byle kombo.

support z niej słaby, ale może być

zdecyduj się chłopie bo tylko ludzi w błąd wprowadzasz...

Co do tematu, to:

Każda wymieniona postać się do czegoś nadaje, wiesz na jakiej pozycji najbardziej lubisz grać - kup tą postać.

46891132602722595964.jpg
Opublikowano

kurde, poza karthusem to moje ulubione champy(+talon i kata), ale oddałem głos na lee sina, bo ostatnio dostał buffa i tera jest zbytnio op. Vlad, jeśli lubić siedzieć bez recallu do 15minuty, lux jeśli chcesz ownić mida, lee sin= bardzo szybka jungla + świetne ganki już na 2lvlu, karthus jeśli lubisz być wyzywany :P

@offtopic pisze się "wziąć", nie "wziąść"

Lee sin dostał nerfa w którymś z ostatnich patchów o ile mi wiadomo.

Głosuję na Vladka:

-Kontruje dużo champów na solo,

-W chuj mocna farma,

-spellvamp ftw.

xxcafs.png
Opublikowano

Po 1. WZIĄĆ a nie wziąść...

Po 2. bierz Lee Sina a dla takie fun'a z gry to Lux, ulti w late co 20 sek, stackujesz Meia'ja i jesteś koks... Karthus fajny na mida duzo kontruje ale nudny, a Vladek za dużo znerfiony.

wobqx.jpg
Opublikowano

@UP

Kolejny... Powiedz mi ile pograłeś już w lola? 2 miesiace? moze 3?

Lux kontruje się byle czym, wystarczy zaczac z butkami i 3 potkami, a potem tylko MR'ka za 740 i taka lux kładzie się na byle kombo.

zdecyduj się chłopie bo tylko ludzi w błąd wprowadzasz...

Co do tematu, to:

Każda wymieniona postać się do czegoś nadaje, wiesz na jakiej pozycji najbardziej lubisz grać - kup tą postać.

Aha, jak według Ciebie gram 2miesiące LoLa to Ty chyba jeszcze nie masz konta. Może zauważyłeś, że do każdego ap kontrą jest m. Res? Nie tylko do Lux, ale przecież do każdego, a przeciw Lux to ci mało da, bo i tak ma wielkiego damage. Ale jak Ty ją wolisz pod supporta, to se tak graj, ja Ci nie zakazuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...