Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Problem z uruchomieniem Call of duty 4 Modern Warfare

Draks1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Otóż od jakiegoś czasu dręczy mnie bardzo poważny problem z grą Call of Duty. Polega on na tym , że jak włączam grę to pokazuje się mi te jakby "logo (?)" i dalej "logo" znika a Call of Duty się nie włącza. A i uprzedzam użytkowników którzy czytają ten post , że reinstalowałem grę.

Za jaką kolwiek pomoc na pewno się odwdzięcze się , z góry dziękuję.

beznazwyyb.jpg
Opublikowano

ściągnij nowe sterowniki do karty graficznej :)

A mogę prosić o link ? (Posiadam Nvide GeForce 8500 GT)

Podaj parametry swoje komputera (( system, karta itd )), gra oryginalna, jakiego patch'a używasz?

Jeśli chodzi o partamenty to uważam , że nie są potrzebne , ponieważ call of duty mi wcześniej dobrze się uruchamiało.A co do patch'a ja żadnych patchów nie używałem nigdy do żadnych gier , ponieważ myślę , że to jest nie potrzebne zawszę sobie radziłem bez patch'a. Tak gra jest w 100 % oryginalna.

beznazwyyb.jpg
Opublikowano

A mogę prosić o link ? (Posiadam Nvide GeForce 8500 GT)

Jeśli chodzi o partamenty to uważam , że nie są potrzebne , ponieważ call of duty mi wcześniej dobrze się uruchamiało.A co do patch'a ja żadnych patchów nie używałem nigdy do żadnych gier , ponieważ myślę , że to jest nie potrzebne zawszę sobie radziłem bez patch'a. Tak gra jest w 100 % oryginalna.

Wejdź na główną strone NIVIDIA i znajdź swoje sterowniki

http://www.nvidia.pl/Download/indexsg.aspx?lang=pl

Co do patch'ów w grze: patch'e poprawiają błędy gry, '' Patch 1.1 '', da Ci

Patch usuwa błąd w COD4:MW polegający na resecie osiągnięc/statów przy graniu na serwerach rankowych i nierankowych.

Patch 1.2

Patch łata buga związanego z pionowym wychylaniem się w lewą stronę oraz przygotowuje Multi, aby było w pełni zgodne z mającymi ukazac się wkrótce narżedziami do tworzenia modów - "Call of Duty 4: Modern Warfare Mod Tools".

Patch 1.3

Patch 1.3 do COD4:MW. Patch naprawia kilka drobnych błędów, m.in. błędne rozpoznawanie niektórych plików jako "nieczystego" klienta, poprawia działanie anti-laga w czasie wczytywania map, poprawia celność karabinów snajperskich oraz używanie celownika ACOG. Patch poprawia również błędy w wyświetlaniu chatu graczy pisanego pomiędzy kolejnymi mapami.

To nie wszystko, a zobacz ile to naprawia błędów, ostatni '' Patch 1.7 ''

Po tym jak wykryto kilka ważnych dziur w COD4, dłogo nie trzeba było czekać na kolejnego patcha. I tak jest już patch 1.7, który głównie naprawia rażące błędy, które praktycznie uniemożliwiały normanlą grę multiplayer.

Poprawki:

- zablokowano możliwość uzywnaia wielu komend ingerujących w grę w multi,

- naprawiono błąd który pojawiał się na mapie Chinatown w trybie Sabotage,

- naprawiono pokazujące się ciągle ikonki z MP (Bomb, Defend, Capture, itd) które pojawiały się w języku angielskim, - mimo zainstalowanej innej wersji językowej.

Przed zainstalowanie patch'a 1.7 musisz mieć '' Patch'a 1.6 '', gry wychodzą z błędami, a patch'e te błędy mają naprawić. Instalując patch'a nic nie tracisz a możesz dużo więcej zyskać, ale decyzja należy do Ciebie.

Opublikowano

Patch 1.2

Patch 1.3

Przed zainstalowanie patch'a 1.7 musisz mieć '' Patch'a 1.6 '', gry wychodzą z błędami, a patch'e te błędy mają naprawić. Instalując patch'a nic nie tracisz a możesz dużo więcej zyskać, ale decyzja należy do Ciebie.

Sterowniki zainstałowałem i nadal to samo , teraz spróbuje z patchem.

beznazwyyb.jpg
Opublikowano

Patch 1.2

Patch 1.3

Zainstalowałem patch i najnowsze sterowniki do Call Of Duty i nadal gra nie działa :(

beznazwyyb.jpg
Opublikowano

Sądzę że w takim wypadku został tylko format komputera .

Wow to za bardzo kosmiczny pomysł format komputera to nie za bardzo , szukam innych rozwiązań.

beznazwyyb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...