Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

najlepszy support

Domenis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, proszę o podanie wszystkich supportów gdyż zrobię ankietę za 2 dni i okaże się która postać jest najlepsza( pisze to, poniewaz jest duzo supportow nieszczególnie którzy są nimi w informacji :P). Jeżeli zobaczysz, że ktoś napisał już postać która masz na myśli, nie spamuj dodaj tych ktorych nie ma a na głos poczekaj na ankiete.

a11176.jpg

Opublikowano

soraka, sona, lulu, karma, alistar, nunu... reszte nwm nie gram supportami ;]

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Zdecydowanie Soraka wg. mnie to jest 100% najlepszy support z lola.

Opublikowano

Nie ma najlepszego supportu, każdy nadaje się do innego championa i jest unikalny w swoim rodzaju, więc porównania tego typu są zbędne.

@up

Po znerfieniu "E" nie jest już taka samowystarczalna.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Teorytycznie janna z powodu ulti i tarczy ,no ale tak dobra janna moze wygrac gre slaba janna ja przegra.Tyczy sie to takze reszty supportow rzecz w tym ze sa latwiejsi a janna niekoniecznie

Opublikowano

Janna jeżeli w połączeniu z dobrym champem jest bardzo dobra :)

Alistar to samo, Sona to samo :) każdy support dobry z innym carry.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Ja najbardziej lubię Tarica i Alistara. Soraka ma tylko heala, silence i dodawanie many, a ci dwaj których podałem mogą uratować dupsko stunem/wybiciem.

Taric ma dosyć mocnego heala, daje pancerz sojusznikowi lub odejmuje przeciwnikowi, dodaje bonus do AD/AP z ulti, ma stuny.

Alistar ogarnięty też jest bardzo dobry. Wystarczy że uda nam się kogoś zajść od tyłu i go wepchnac w kierunku sojusznika - facet padnie (chyba że mamy jakiegoś mosiądza jako AD Carry).

Ostatnio grałem przeciw Jannie i stwierdziłem, że jest słaba. Ma tylko to wybicie, którym nie idzie nikogo trafic i ulti odrzucające przeciwników. :s

//Zakaz gifów-Dektored

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...