Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kim twinkowac?

Omletti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kim moge cos zdzialac na bg 20 lvl? Chce pograc troche na starter edition i jak sie wciagne to kupie prepaid. Myslalem o humanie rogalu, tylko nie wiem jakie profesje. Rogal 20 lvl dobry czy sa lepsze klasy?

Opublikowano

Jak na bg/pvp human bdb. Racial najlepszy.

Każdym możesz twinkować na 20lv, nie ma to dużego znaczenia.

Profesie znajdziesz w necie, jak juz zdecydujesz sie na klase.

Opublikowano

Hunter human czy night elf?

Jaki profesje na huntera a jakie na rogala?

Bede mial jakas szanse z osobami odzianymi w heirloomy od gory do dolu czy raczej ciezko bedzie?

Opublikowano

Rasa nie ma aż takiego znaczenia, chociaż ludzie mają Every Man for Himself co ściąga zauroczenia i wszelkie stuny (bardzo przydatne) . Profesja na tym lvl też nie ma znaczenia chyba że dla sprżętu. Co do konkurencji odzianymi w heirloomy to jak będziesz miał dobre enchanty to dasz sobie rade.

Opublikowano

Każda rasa dodaje jakiś atrybut do klasy, może niewielki ale zawsze coś. Do Huntera to ja bym wybrał Trolla, z racji tego że ma zwiększony krytyczny cios z dystansu i ogólnie ma zwiększoną szybkość ataku z dystansu. Na Rogue (Nie wiem czy ci na pewno o Rogue chodzi, bo ty o jakimś Rogalu piszesz) To do niego chyba najbardziej pasuje Nieumarły, nie wiem dokładnie jakie ma atrybuty ale jakoś mi najbardziej pasuje na Rogue. No ale wybieranie klasy, to powinno zależeć od tego która ci się najbardziej podoba i nie patrzeć na żadne atrybuty, bo jak wybierzesz klasę która ci się podoba to masz większą przyjemność z gry.

TrollololololololololooO!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...