Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]W jaki sposób gm wykrywa rybaka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam małe pytanie na jakiej zasadzie gm wykrywa rybaka po tym ze sie nie rusza czy po tym ze dany gracz trzyma wedke albo czy zarzuca do wody. bo czasami zostawiam NIE ŁOWIĄCĄ postac na pomoscie i ide do wc albo cos zjesc to jak gm sie do mnie teleportuje i mi cos bedzie pisal i zamienial sie w potworki to ban gotowy i wlasnie czy gm pyta sie tylko tych graczy ktorzy łowią czy są przy kompie czy tez tych ktorzy stoją i nie łowią??? Prosze o odpowiedzi :)

Opublikowano

Teleportuje się do graczy łowiących On-Line . Pisze na szepcie w celu sprawdzenia czy łowi ktoś czy łowi program (FB) jeżeli nie odpiszesz po 2 minutach dostajesz Bana :> Tak to działa .

Opublikowano

jak nie łowisz a stoisz z wędka na pomoście czy gdzieś gdzie można łowić to bana na 100% nie dostaniesz

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Nie ma prawa Cie zbanować jak stoisz w miejscu , ale jeżeli łowisz i nic nie odpisujesz to baned GWARANTOWANY ^^ .

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nieodpowiadanie na pw GM = BAN. Byl kiedys taki punkt w regulaminie gry ale niewiem jak jest teraz.

PS. Przepraszam za literowki bo pisze z telefonu.

56192811659226831322.jpg

Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów - S. Lem
Opublikowano

Jezeli gm do ciebie pisze to pojawia sie napis GM na szepcie. Jak jestes i widzisz go to na pewno nie zrobisz tak ze ci sie nie chce ;)

76561198093573641.png

Opublikowano

a jak ktos ma zeza i akurat nie zauwazy?

np nagra sobie lowienie swoich rybek, i uwieczni tam po prawej stronie jak ktos do niego pisze z gmow

po banie przy odwolaniu moze takowy film pokazac na ktorym widac ze rusza sobie myszka , przeglada stronki www itd. wtedy co? gm ma po lbie za bana? bo nie zawsze da sie cos tykajacego zauwazyc^^ tymbardziej ze gracz moze sobie okienko gry zarzucic w prawa strone i nie widziec co sie dzialo ,tak tylko z ciekawosci pytam

mysle ze podsunalem pewien pomysl na ominiecie banow- przesuniecie okna gry na prawo, ustawic w windowsie jakiegos bota, nagrywac to jakims programem ktory sam kasuje i nagrywa od nowa. chyba sposob do ani i zaduzo manipulacji, ale postac moglaby i tydz stac^^

Opublikowano

Ale ten GM ma jakąś listę łowiących osób w danym momencie? I często jest taka sytuacja, że nagle GM wbija?

2d82fcx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...