Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o tym laptopie?

Spe@ker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Nie mam wyczucia do sprzętu i chciałbym się Was poradzić co sądzicie o tym laptopie:

http://allegro.pl/laptop-hp-pavilion-g6-1108-i5-4-500gb-czerwony-7-i2217785060.html

Chodzi mi czy pójdzie na nim bez zacinek WarRock i fifa 12,11. No i o ogólny opis...

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

lol procesor i5 i 2 rdzenie o.O ja myslalem ze i3-2 rdzenie i5-4 rdzenie i7-6 rdzeni ale oke ;D

a co do opisu to mój kumpel ma podobnego lapka i warrock śmiga mu bez ścinki ;D noo czasami ma lagga ale to możliwe ze ma słabe łącze internetowe ;) a fifka to powinna śmigać bez zarzutów ;D

Opublikowano

Aha, dobra czekam na innych :)

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Laptop dobry ale:

- zmień kolor bo ten czerwony to taki pedalski

- mało ramu ( ja bym wziął 6GB)...

Ale są plusy:

- Karta graficzna HD (do tego INTEL a nie AMD)

- Dobre głośniki

- To HP

- Nowoczesna karta sieciowa WiFi a/b/g/n

- wyświetlacz LED

Opublikowano

@UP Akurat kolor to mini problem :D Laptopa chcę kupić do 2000 żł, czyli myslę, że do Czerwca cena trochę spadnie...

@To chyba podobny, jak nie taki sam:

http://allegro.pl/laptop-hp-pavilion-g6-1155-i5-ii-gen-3-320gb-5-gw-i2232357099.html

No nie? I już nie czerwony :D

1346594784-U507582.png

By lux.

Opublikowano

Nie bierz lapka ze zintegrowaną kartą graficzną. Reszta no ok. Ale ram też się przyda. I nie instaluj xp'ka bo teraz bardziej wspierany jest win7 -.-

1365881062-U68160.png

Opublikowano

@UP Wiem, że Win7 :D

A ten, już lepszy?

http://allegro.pl/laptop-hp-pavilion-g6-1155-i5-ii-gen-3-320gb-5-gw-i2232357099.html

1346594784-U507582.png

By lux.

Opublikowano

lol procesor i5 i 2 rdzenie o.O ja myslalem ze i3-2 rdzenie i5-4 rdzenie i7-6 rdzeni ale oke ;D

a co do opisu to mój kumpel ma podobnego lapka i warrock śmiga mu bez ścinki ;D noo czasami ma lagga ale to możliwe ze ma słabe łącze internetowe ;) a fifka to powinna śmigać bez zarzutów ;D

Mobilne wersje i5 mają 2 jajka.

Autor: Może lepiej zakupić komputer? W cenie do 2k zł nie znajdziesz sensownego laptopa, a kompa znajdziesz takiego (nie allegro, tylko składak), że BF3 na high/ultra idzie.

Opublikowano

Laptop nie jest jakiś zarąbisty ale zły nie jest , taki średni.

Moim zdaniem na gry lepszy komputer , ale jak Ci zależy na laptopie to ten tak jak pisałem ani zły ani jakiś zarąbisty.

Opublikowano

Laptop ten co dałeś jest zjebany.

- Grafika Intel HD - pograsz w tbie może...

- Jest to HP. Czyli mały piekarnik. Tym bardziej se na nim nie pograsz

+ 4gb ram ddr3

+ obudowa fajna :)

bierz tego:

mam i jest zajebisty:

http://www.esc.pl/pr...oducts_id=35561

Dokupujesz tylko 2gb ram ddr3 ;)

graphic.png

Opublikowano

Mam kompa dobrego... Potrzeba mi lapka pod takie gry jak WR i fifa12. A ten zły:

1346594784-U507582.png

By lux.

Opublikowano

Laptop dobry ale:

- zmień kolor bo ten czerwony to taki pedalski

- mało ramu ( ja bym wziął 6GB)...

Ale są plusy:

- Karta graficzna HD (do tego INTEL a nie AMD)

- Dobre głośniki

- To HP

- Nowoczesna karta sieciowa WiFi a/b/g/n

- wyświetlacz LED

Nie wypowiadaj się Intel HD to karta zintegrowana z procesorem GÓWNO!!!!!.

Standart Wi-Fi n ma mój telefon(dwu letni).

Firma nie jest plusem, przereklamowane.

@top

Weź coś z kartą dedykowaną.

Będziesz używał tego lapka w terenie czy jesteś jednym z inteligentów którzy go będą trzymać w domu?

Opublikowano

Wyjazdy i czasem do łóżka jak nie chce mi sie wstawac :D

1346594784-U507582.png

By lux.

Opublikowano

Co wy macie takie uprzedzenia do Intel HD 2000? Hejterzy... Intel HD2000, nie jest takie złe przynajmniej dłuższy czas pracy na baterii. Ja na nim w BF2 na max w 1024x768 śmigam i w GTA4 na low w 800x600 to wszystko w 34fps+.

Ja Ci polecam poszukać cos z Nvidia GT520//HD5470/HD6470, 4GB ram ewentulalnie kup jakiegoś AMD Llano, będziesz miał dobre GPU. :) Jeśli ktoś twierdzi, ze Llano jest słabo i ma słabe takty, to niech zobaczy co to k10stat.

BlackShot

sergeantmajory.png

Vectorek

Klan: Aeria

Opublikowano

Co wy macie takie uprzedzenia do Intel HD 2000? Hejterzy... Intel HD2000, nie jest takie złe przynajmniej dłuższy czas pracy na baterii. Ja na nim w BF2 na max w 1024x768 śmigam i w GTA4 na low w 800x600 to wszystko w 34fps+.

Ja Ci polecam poszukać cos z Nvidia GT520//HD5470/HD6470, 4GB ram ewentulalnie kup jakiegoś AMD Llano, będziesz miał dobre GPU. :) Jeśli ktoś twierdzi, ze Llano jest słabo i ma słabe takty, to niech zobaczy co to k10stat.

W takiej samej cenie lub podobnej masz lapka z dedykowaną GPU, która z palcem w dupie weźmie ci GTA4 na medium/high w 1280x720, jak nie więcej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...