Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić? - Sura WP

Sensei®

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey.. mam sure wp 34 lvl ale nie wiem jak nią zarabiać...

Pierw statystyki i skille postaci:

02449908807792016508.png

Ekwipunek:

Broń: Miecz Storczykowy +5 (silny na zwierzeta 2 % =,= )

Zbroja: Upiorna Zbr. Płytowa +4 z 1k hp i odp. na błyskawice 4 %

Hełm: Wyzywający Hełm +4

Buty: Złote buty +4 z 1k HP

Tarcza: Bojowa Tarcza +5

Branzoleta: Srebrna Branza +5

Kolczyki: Złote Kolczyki +5(dają 6 inta)

Naszyjnik: Miedziany Naszyjnik +3 z 1,5kHP i regeneracją PE 4 %

dodam, iż na koncie mam 600k yang ;(

(jbc. serwer s26. SOLAR)

Łowienie ryb odpada, iż nie mam czasu .. 24/1 jedna małż to dziękuje... szkoda czasu

na boja też nie mam kasy,w eq mam 1 medal ale nie wiem czy robić do boja czy sprzedać...

jak bym miał boja to bym ciupał metki, bo z buta ogarniam, ale długo schodzi, na KU też nie mam kasy.

Co mi doradzicie?

Łowienie ryb odpada, iż nie mam czasu .. 24/1 jedna małż to dziękuje... szkoda czasu

//nieregulaminowa sygnatura
//BR3ND

Opublikowano

Ta postacia radze klepac best specjaliste, bestialskiego lucznika. Mozesz tez pojsc podropic medale, zarobek to jest bardzo dobry.

Rob boja bo to podstawa,

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Ta postacia radze klepac best specjaliste, bestialskiego lucznika. Mozesz tez pojsc podropic medale, zarobek to jest bardzo dobry.

Rob boja bo to podstawa,

Bojowca 100 % zrobię... jak mam dropić medale? w normalnym lochu małp? bo w łatwym 0 dropu... i wygram w normalnym lochu?

besty mi się nie opłaca klepać.. bo 0 dropu.. od 32 nic mi nie dropło.. ale jak spotkam po drodze besta, to zawsze go ubijam ^^

//BR3ND

Opublikowano

1.Jak na takim lvl to idź na dużego spota dzikusów i drop marmurki.

2.Stwórz woja ( 8-15lv ) i drop w imha lub metki w m1.

3. Lub możesz też doexpić do 35 lvla i zrobić bojowca i dropić na metkach 25-35 lvl

I radzę zainwestować w fms'a/szeroki miecz +6/7.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

po co szeroki +6? storczykowy +5 jest lepszy niż szeroki +6 bo sprawdzalem, marmury już mi nie dropią ;< expiłem 5h i nic z tego, jednak tylko dobicie 35 lvl, potem lvl konia 11 i bojowiec.. ale czekam na dalsze wypowiedzi..

@EDIT

w fms +9 śr. +20 napewno zainwestuje :P

//BR3ND

Opublikowano

po co szeroki +6? storczykowy +5 jest lepszy niż szeroki +6 bo sprawdzalem, marmury już mi nie dropią ;< expiłem 5h i nic z tego, jednak tylko dobicie 35 lvl, potem lvl konia 11 i bojowiec.. ale czekam na dalsze wypowiedzi..

@EDIT

w fms +9 śr. +20 napewno zainwestuje :P

gosciu, nie ma dla Ciebie wydajniejszego zarobku niz 35 lv z bojem ktory nakurwia metinki w m2.. Teraz mozesz co najwyzej pobiec sobie do normalnego lochu i po 2-3 grupki podropic medali, bo co mozesz innego.. RYBKI :D

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Za te 600k robisz eq na woja. miecz na 15 lvl +6, zbroja na 9 +6, tradycyjny +6, bojowa +6, naszyjnik z sury, kolce miedziane (z siłą +5/6).

Szukasz gildii do której będziesz oddawał expa i idziesz do imha dropić bronie na 30. Nie pamiętam czy tam wypada fms, ale jak tak, to ulepsz na +5/6 i go noś.

Jak już coś wydropisz, to idź na metki do m1, codziennie czytaj ku na surze. Jak dasz z tym eq rade w łatwym lochu, to wal, jak nie to zmień na mentala, zrób pajęczą +6 i drop medale na boja.

Później jak zrobisz boja walisz metki, na nich zarabiasz na fms +9, w imga wydropi ci pięciokątna tarcza, ulepsz na +6/7, wydrop z łuczników w m2 flagi, na pustyni ogony, pajęczą sieć - ulepsz wyzywke na +7, będziesz miał już lepsze eq.

Cofnij skille i postaraj się tylko o dwa Czarowane ostrze i czarowana zbroja/strach, czytaj skille codziennie, jak wbijesz na jakieś m7, to wbij 54 lvl, wymaksuj strach, w międzyczasie na 45 wal metki 45 lvl, na 54 będziesz walił metki 55, lorda małp, zrobisz militara i poczekasz aż wbijesz ostrze i zbrojke na G, wtedy możesz wbić 61 w v1, później tarcza na 61, eq 1.5k hp, fms śr. ok 30 - na to musisz zarobić na 54 lvlu.

Pozdrawiam.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Wszystko to co moglbys zrobic to napisal kolega wyzej AdamS12.

Jezeli nie chcesz lowic rybek manualnie sciagnij obejscie hs-a i fishbota.Radze stawiac fishbota tylko i wylacznie w dzien bo w nocy jak postawisz to 70-80% szansy ze dostaniesz bana.Pozdrawiam Greedo.

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

@up

własnie chce łowić ryby ale mi fishbot nie działa ! gram na kamermodzie i fishbot nie działa.. chcę fishbota m2fish czy jakoś tak ale mi żaden nie działa.. nie wiem czemu.

dasz link do FB dzialajacego :) ?

//BR3ND

Opublikowano

@up

własnie chce łowić ryby ale mi fishbot nie działa ! gram na kamermodzie i fishbot nie działa.. chcę fishbota m2fish czy jakoś tak ale mi żaden nie działa.. nie wiem czemu.

dasz link do FB dzialajacego :) ?

Żeby grać na fishbocie musisz mieć wszystkie obejścia i w ogóle, bo inaczej nigdy Ci nie zadziała i możesz wyłapać bana.

Opublikowano

Żeby grać na fishbocie musisz mieć wszystkie obejścia i w ogóle, bo inaczej nigdy Ci nie zadziała i możesz wyłapać bana.

Nawet z obejściem / blokadą hs'a możesz wyłapać bana, nigdy nie ma 100% pewności. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...