Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][Dedyk][NO-PREMIUM][SPOUT] Rapture - RPG Server ! 100+ Slotów

plurek94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Typ: RPG

Adres IP: Niedostępne [informacje w dalszej części]

Status: On-Line

15%25.png

informacje.png

Sloty: 100

[W przypadku dużego zainteresowania, powiększenie do 200-400]

Whitelista: ok.png

[Na tą chwile będzie wymagana, zobaczymy jak dalej]

Potwory: ok.png

Zwierzęta: ok.png

Nether: ok.png

team.png

Sh0ckyer [Root]

Evilek [Admin]

Gwiazdki(*) przy nickach informują o moich wątpliwościach co do dalszego pełnienia tej funkcji przez daną osobę, lub po prostu brak utrzymanego kontaktu ze mną przez dłuższy okres czasu.

pluginy.png

Duża ilość oparta o SpoutCrafta.

inne.png

Co nas wyróżnia ?

- Ponad 120 skilli

- Styl walki

- Klasy

- Maszyna działająca 24/7

- Wspaniałe parametry maszyny:

*i7 4x 2(HT)x 2.66+ GHz

*24GB RAM

*100 Mbps

Jak przy IP jest napisane, postaram się wyjaśnić dlaczego owe IP nie jest wpisane.

Szukam ludzi chętnych do współpracy przy serwerze, najlepiej osoby, które miały kiedyś do czynienia z chociażby FTP, nie oznacza to jednak, że skreślam osoby które nie mają o tym pojęcia - nie. Chcę mieć administrację ogarniętą, która jest w stanie pomóc mi rozwiązać jeden problem lub i kilka jeżeli będzie taka potrzeba, sam niestety nie dam rady prowadzić tak ogromnego serwera, gdyż czas mi na to nie pozwala. +1 dla was, jestem ograniczony czasowo, co za tym idzie jeżeli uda Wam się mi czymś zaimponować macie pełne pole do popisu jako jeden z administratorów serwera Rapture !

Na chwilę obecną, serwer stoi na pluginie Spout i tak zostanie, dlatego każda osoba któa chce pomóc przy tworzeniu serwera zanim ukaże się on na porzadku dziennym, powinien dowiedzieć się:

- Jak działa Spout ?

- Jakie są różnicie między Spout a SpoutCraft ?

- Jak zainstalować SpoutCrafta na swoim komputerze ? (mowa o wersjach no-premium, gdyż premium konta ogranicza się do ściągnięcia nowego lunchera)

Jeżeli po przeczytaniu zawratego u góry tekstu, planujesz zostać osobą, która będzie reprezentować serwer Rapture po otwraciu, jak i teraz przy tworzeniu go to pisz.

GG: 3167228

Xfire: waveakakris

Raptr: WavezZ

Co do wieku, chciałbym pracować z osobami conajmniej w wieku 15-16+, nie chciałbym, by podczas naszych dyskusji wpadał rodzic i robił awanturę o nieposprzątany pokój/mieszkanie/dom czy nie odrobione lekcje na jutro do szkoły. ;)

http://www.planetminecraft.com/project/rapture-rpg-server-/

Link powyżej przekieruje was do projektu serwera, dlatego stamtąd możecie obserwować progress bar.

Pozdrawiamy, Administracja Servera Rapture

Opublikowano

@Up

Szukam również na tą chwile 3-5 osób do testów pluginów oraz budowy budynków, chciałbym aby to były osoby kreatywne.

Opublikowano

@Refresh

Nadal szukam ludzi do pomocy, jeżeli są chetni do testów, budowania lub pomocy przy "rdzeniu" serwera. To dane jak najbardziej aktualne są w 1 poście.

Opublikowano

Ja mogę pomóc, przy budowie albo coś tego typu, ale nie wiem czy dam radę bo nie zawsze mam czas i humor do budowania :(

Opublikowano

Wszystkie osoby które tutaj się zgłosiły proszę o kontakt na gg: 3167228 ewentualnie skype: marzencs94 z podaniem swojego nicku tutaj. Na pewno przydadzą się budowniczy. Pamiętajcie im więcej osób dołączy do projektu tym szybciej serwer zostanie otwarty. Potraktujcie to jako Closed bete serwera, za którą na pewno otrzymacie nagrody po starcie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...