Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[News]Premia funds 27/3-29/3!

kars12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś pojawiła się promocja funds. Będzie trwała ona aż trzy dni.

BFH-F-Sale_120327_PL.jpg

Premie za daną ilość Funds:

4000 Funds Btak Bonusu 4000 Funds

5000 Funds Brak Bonusu 5000 Funds

12000 Funds 10% Bonusu 13200 Funds

15000 Funds 15% Bonusu 17250 Funds

21000 Funds 20% Bonusu 25200 Funds

50000 Funds 25% Bonusu 62500 Funds

Aby zamówić funds kliknij na obrazek.

P.S. Proponuję utworzyć dział "Newsy" i przykleić go. Będą wpisywane tam newsy z głównej forum do battlefield heroes. Mogę zająć się tłumaczeniem newsów z języka angielskiego.

Źródło: http://www.battlefieldheroes.com/pl/forum/showthread.php?tid=329060

Opublikowano

Wszyscy to widzą wchodząc na stronę gry, po co ten news ?

Dodatkowo jak tłumaczysz to przynajmniej zrób to dokładnie i nie pisz:

Aby zamówić funds kliknij na obrazek.

Dział jak dla mnie bez sensu, idąc Twoim tokiem myślenia powinniśmy zrobić działy jak: newsy, problemy, tutoriale itd. Jak dla mnie zbędne.

Opublikowano

Każdy nowy News = nowy temat, nie potrzebny osobny dział...

Dobrze, że udostępniasz- bo na forum zaglądam codziennie, a na stronkę BFH nie :P

Opublikowano

Jeny premia jest prawie co 2-3 tygodnie info moim zdaniem nie potrzebne a co do działu to też moim zdaniem nie potrzebny jak jaki hot newes to jest na stronie bfh a poza tym nowe info to nowy temat

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Będę szczery i wypowiem się w taki sposób - na chuj ten temat?

Po chu*a ? Po to aby np tacy jak ja dowiedział się o tej promocji i zajrzał na bfh co się dzieje,bo akurat nie gram i nie wbijam na stronkę około miesiąca a na mpc jestem codziennie. -.-

ps.

Widzę kulturka 100% ?

Gng8i.png
Opublikowano

AdiBrD ty się lepiej nie odzywaj ,bo ty z kulturą też nie masz nic do czynienia. Nowy temat jest zbędny ale jakby tak wszystko pisać na forum co się nowego pojawiło na stronie głównej to byłby niezły śmietnik a taka informacja o bonusie niech będzie .

PS : Googluś zmień ten avatar o.O

Adi nie będę mówił kto ma 10 lat , i wykłóca się o byle co. Rzeczywiście masz więcej , masz 13 lat . Na dworze spędzam cały czas , na kompie siedzę 40 minut - 1h . Dziękuję i życzę dobranoc wszystkim ;)

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Po chu*a ? Po to aby np tacy jak ja dowiedział się o tej promocji i zajrzał na bfh co się dzieje,bo akurat nie gram i nie wbijam na stronkę około miesiąca a na mpc jestem codziennie. -.-

Wiesz co? Jeżeli jesteś aż tak leniwy że nie chce ci się wbić chociaż raz, ten jedyny raz. Zresztą, takie jest moje zdanie a jak masz z tym problem to już nie moja sprawa.

10906.png

Opublikowano

trolololo. I po co spamujecie ? jak coś macie to na PW : ).

Ghost nie rozumiesz,że to było info/news ? i jak ktoś nie wbija na bfh i chce to ujrzeć ?

Panie Ghost z kulturą mam coś wspólnego bo nie mam 10 lat i nie siedze przed komputerem i nie wale byle jakich postów na mpc jak ty.

Więc polecam ci wyjście na dwór , by pograć w piłkę ,bądź znaleźć sb inne zajęcie.

Już więcej nie bd się udzielał w tym temacie,ponieważ nie mam ochoty wchodzić w kłótnie.

Przepraszam za Spam.

Gng8i.png
Opublikowano

Haha, w moje urodzinki
<3

Myślę, że ten temat jest nie potrzebny...

I tak wszyscy widzą ten News NA stronie :P

1365954711-U52460.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...