Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Badania, elity, rozwój....

Zkumeku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Mam pytanie odnośnie badania czołgów:

Czy opłaca się badać czołg do elity i dopiero przechodzić do nowego? Czy po prostu dążyć do nowego?

Bo szczerze jak grywałem w początki WoT'a to to było preferowane i tak sie grało, niebawem mam zamiar wrócić i trochę pograć momentami i stąd moje pytanie/a.

Oraz jak zmienić e-mail do konta? Bo wiem, że kiedyś były z tym problemy. Macie jakieś 100% sposoby?

9obpmnjr.png

Opublikowano

Oraz jak zmienić e-mail do konta? Bo wiem, że kiedyś były z tym problemy. Macie jakieś 100% sposoby?

Nie da się samodzielnie. Możesz napisać do supportu prośbę o zmianę.

Czy opłaca się badać czołg do elity i dopiero przechodzić do nowego? Czy po prostu dążyć do nowego?

Tak i nie, elitować opłaca się zawsze tylko niekoniecznie konkretnym pojzadem. np.drogie radia, na niskim tierze ich odkrycie to makabra.

Bo szczerze jak grywałem w początki WoT'a to to było preferowane i tak sie grało, niebawem mam zamiar wrócić i trochę pograć momentami i stąd moje pytanie/a.

Ja jestem kolekcjonerem, jeśli jakiś pojazd mi się podoba nie sprzedaję. Nawet przy powrocie do pojazdu na chwilę opłaca się mieć go elite, przyjemność z gry rośnie.

Opublikowano

Nie da się samodzielnie. Możesz napisać do supportu prośbę o zmianę.

Tak i nie, elitować opłaca się zawsze tylko niekoniecznie konkretnym pojzadem. np.drogie radia, na niskim tierze ich odkrycie to makabra.

Ja jestem kolekcjonerem, jeśli jakiś pojazd mi się podoba nie sprzedaję. Nawet przy powrocie do pojazdu na chwilę opłaca się mieć go elite, przyjemność z gry rośnie.

Co do tych elitek to bardziej chodzi mi o pojazdy przelotowe... np. rosyjskie niszczyciele. bo elitke to trochę się robi na nich, a do obiektu 704 to trochę roboty jest.

9obpmnjr.png

Opublikowano

Radzieckie td mam na etapie su-100, początkowe pojazdy bez odkrywania tego co nie jest do wykorzystania dalej przechodziłem. [poza gąskami]

Opublikowano

Jeśli chcesz szybko zdobyć jakiś czołg, (np. przed patche) to nie ma sensu elitować. Jeśli jednak grasz dla przyjemności to jak najbardziej ;)

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...