Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] O CO CHODZI Z TYM BATTLEFIELDEM ?

vrs2010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram juz około 3 lat w combat Arms ,ale znudziło mi sie wiec postanowiłem poszukac innej darmowej gry. Znalazłem Battlefield play4free na filmiku wydawał sie spoko ,ale zainstalowałem i dziwnie jest. Menu całe w grze strasznie muli,nie wiem jak dodawac znajomych, Gram z kumplem i nie wiem jak go dodac do znajomych. Jak zmienic druzyne ? Jak wejdziemy na jakis serwer zawsze jestesmy osobno. Zabijanie w rogow z odleglosci 20 metrow to makabra jedynie z bliska ,a jak wlacze celeownik prawym to juz wogole nikogo zabic nie idzie. Jestem mechanikiem i mam podstawowa bron ,ale czy to az taka roznica jest z bronią ?? w CA ogolnie szybsza gra byla i moglem kogos sciagnac w chwila moment a tutaj jest to bardzo ciezkie moje staty to przewaznie np 4/12 gdzie w ca miałem 30/15 i to bez problemu. Sorry ,ze jakosc posta ,ale jestem dyslektykiem ,a moje glowne pytania to:

1. Ta gra w menu ma taka powolna byc ??

2.Jak zabijac tych ludzi z daleka ?? Nie mowie o bardzo daleko ,ale 20 metrow.

3.Jak dodac przyjacioł ?

4.Jak zmienić team ?

5.Jak cos kupic ?

Prosze odpowiedz ,a polecie + czy tam - :)

Pozdrawiam

Opublikowano

1. Większość komputerów tak ma, bynajmniej mi troszku laguje Menu.

2. Jeżeli ma dosyć daleki odrzut to seriami ale celnie.

3. Masz na stronie głównej Battlefielda koło profilu napis "Friends" klikasz na strzałkę następnie "Add/Manage friends". Niżej troszkę jest linijka "Search Friends" wpisujesz nick, enter i wyskakują ci wyniki.

4. Serwer losowo ci wybiera USA lub Rosję by było wyrównanie.

5. W grze, Weapons -> Story.

10906.png

Opublikowano

No dobra postaram Ci odpowiedzieć na pytanka a więc:

1. No troszkę to przymula ale nie jest aż tak źle

2. PPM, celujesz w ziomka najlepiej w banie ( większe obrażenia ) ale możesz walić po korpusie. I jeszcze "opanowanie" broni to cała filozofia. Z doświadczenia wiem że najlepiej strzelać prawie zawsze z przy celowania bo z biodra większy rozrzut.

3. Na stronie bf'a pod "ryjem" postaci masz pasek z lvl a po lewej taki paseczek. Najedź na niego, kliknij i wysunie Ci się menu dodawania, szukania kolegów

4. Nie da się zmienić teamu. No chyba że się wylogujesz i jeszcze raz wbijesz na ten sam serwer ( i tak nie masz 100% gwarancji że zmienisz team ) ^_^

5. W menu głównym "Weapons" masz tam bronie do kupienia i "inventory" ( to co już masz/kupiłeś/zdobyłeś ). Bronie kupujesz za credit lub founds (1 zdobędziesz w grze, 2 za rl kase).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...