Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Youtube] Czas na League of Legends i Zagrajmy w!

Meloonikk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ja jestem Meloonikk i chciałbym Wam przedstawić mój kanał Youtube : Meloonikk. Narazie skupiam się na serii Czas na League of Legends, czyli pojedyńcze rozgrywki z bieżącym komentarzem moim i kolegów, którzy ze mną grają(TeamSpeak), ale w przyszłości zamierzam zająć się innymi seriami(aktualnie zaczynam nagrywać Star Wars : The Force Unleashed, ale wrzucę dopiero jak nagram całe, by nie dopuścić do zawieszenia serii). Serie staram się prowadzić humorystycznie. Od siebie dodam, że nie przeklinam. Zapraszam do konstruktywnej krytyki i opinii w komentarzach oraz jeżeli kanał wam się spodoba i chcecie być na bieżąco, do subskrybowania. Na krytykę i porady jestem naprawdę bardzo otwarty, dlatego wytykajcie mi wszystkie możliwe błędy, bym wiedział co poprawiać.

Opublikowano

Może coś razem nakręcimy ? , z gierek multi Co masz do Zaoferowania ? nawet w lol'a :)

Może coś razem nakręcimy ? , z gierek multi Co masz do Zaoferowania ? nawet w lol'a :)

w LoL`a Gram na EU West pod nickiem MelonikPL, zapraszam chętnie coś razem nagram, ale raczej tylko w weekendy, teraz wyjątkowo siedzę bo mam rekolekcje :D A takto w tygodniu pilnuję 3-letniego brata i skupiam się na nauce. Z gierek multi mogę jeszcze pograć/nagrać Warcraft III

Opublikowano

kk gracie odważnie bo bez AP castera, ale czemu np składasz m.resista dopiero w late skoro potrzebujesz tego na early??? i po co pantheon tanky skoro mieliście yorica?

Opublikowano

Nie wiem czy to będzie obraźliwe dla waszego junglera ale nie potrafi on junglować ani gankować amumu ;/

Opublikowano

Jest może i niedoskonale ale fajnie ,że coś tworzą. Potem napewno coraz lepiej im będzie szło, nie warto dawać komentarzy ,że głupie czy coś tylko powiedzieć waż jungle trochę nie ogarnia. To odemnie ;]

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Ludzie spokojnie bez hejtowania. Każdy ma lepsze i gorsze dni, ja również. Co do LoL'a to fajnie, że tworzycie coś takiego. Z czasem nabierzecie zgrania i skilla.

nf5l38.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...