Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bład minecraft

alebu100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 2 różne błędy

1. w minecrafcie co paręnaście minut gry pojawia się okienko i wyłancza się minecraft w tym okienku pisze ze instrukcja spod ox7c9109d8 odwołuje sie do pamieci pod adresem ox4370fd71 potem jak właczam sava nie ma eku i pojawiam sie na spawnie

2.w minecrafcie po paru minutach gry wyłacza się gra a potem koło minecrafta .exe pojawia się pliczek hs err i tez pojawiam sie na spawnie i nie ma eku

proszę o pomoc jeśli ktoś ma ten sam problem niech napisze

Opublikowano

Słuchaj a przeskanój avastem i jak wykryje wirusa to weź go wywal z kompa i wtedy przeinstalój minecraft.Też tak miałem pomogło mi.Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie mam pojęcia, jeśli walnę bzdurę to przepraszam: Zainstaluj .NET microsofta (.NET Framework) najlepiej w wersji 3.5 (nie 4). Myślę że pomoże.

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Używasz modyfikacji? Czy reinstalując minecrafta na pewno usunąłeś cały folder .minecraft?

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Opublikowano

Prawdopodobnie jest to przestarzała java. Pobierz i zainstaluj najnowszą z http://www.java.com/pl/download/ i ją zainstaluj. Ten plik odwołuje się właśnie do bibliotek java. Jeśli to nie pomoże to napisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...