Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] "Ten post został nagrodzony ostrzeżeniem"

cxxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chodzi oto, że czasem ludzie raportują posty które już były zgłoszone i otrzymały warn'a. Więc może po takim czymś, moderator pokusiłby się o dopisanie na czerwono czy jakoś, informacji o otrzymanym ostrzeżeniu?

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Jeżeli zostaniesz zwarnowany kilka razy za to samo, nie ma problemu z odwołaniem się od tego.

Poza tym temat był już wielokrotnie poruszany.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Tak, był poruszany (w tym przeze mnie) i napisał Makin że się tym zajmie. I co?? Gówno. No ale przecież można sobie nabić więcej akcji moderatorskich. Im się nie chce dupy ruszyć, za ciężko edytować posta ;)

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Gość Menesterowy
Opublikowano

W następnej wersji IPB zostanie to dodane. Pod postem będzie coś w stylu: 'Użytkownik dostał już warna'.

Musicie czekać, ale na pewno się to opłaci dla Was, użytkowników, jak i dla Nas, moderatorów.

@Down

Nowe IPB już jest, ale będzie na forum prawdopodobnie za ~miesiąc.

Opublikowano

Jakby moderator w minecraft, metin2 i innych większych działach miał dawać do każdego warna

edita to by już teamu nie było.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Koniuh ma racje... Ja mam mały dział a i tak mi się nie chce każdego posta edytować (czasami edytowuje, ale i tak wolę napisać posta kto dostał warna i za co - wychodzi szybciej) bo to za dużo roboty jak musisz 3strony osób powarnować bo spam/flame itp. Poczekajmy na nową wersję i bd. lepiej ;)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

W nowej wersji będzie coś takiego, lecz obecnie nie.

Moderator ma obowiązek sprawdzenie, czy dany użytkownik nie otrzymał już warna za dany post. Jesteśmy też tylko ludźmi i zdarzają się nam pomyłki. Jeśli takowa się zdarzy wystarczy napisać do osoby, która dała Ci warna drugi raz za to samo, a na pewno Ci zdejmie tego drugiego niesłusznego warna.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...