Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOC] EMAIL PILNE !

uGoreK1906

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przestań się ośmieszać, nikt przy kradzieży konta ci takich informacji nie udzieli a co do cyfr to nie szukaj lokaja tylko sprawdź sam.

Opublikowano

chodzi o to ze ja mam kogos konto ale po prostu chce je miec dla siebie w tym celu musze zmienic email ale nie znam kolesia hasla do emaila znaczy wiem z e jest kacper123 i jeszcze 2 syfy brac a po zatym musze przecie zakceptowac je i mi s ie n ie chche walic az 999 zastosowan ;/wiec prosze jakie sa najczeszcze 2 ostatnie cyfry komu by s ie chcialo robic 999 zastosowan

Opublikowano

To spytaj na swoim forum, dla mnie twój problem jest czystą kradzieżą dlatego też się nie przyczynię do tego, po za tym sam graj a nie dorabiasz się na innych. Zresztą ty słyniesz z tego że nie przestrzegasz własnych regulaminów i jesteś nie konsekwetny własnych słów. To forum do kradzieży przyczyniać się na pewno nie będzie i temat zarówno jak i ty użytkowniku zostaje zgłoszone

Opublikowano

Kłamać każdy potrafi a ty jesteś w tym zawodowcem nie lojalny człowieku, Znam Cię i wybacz ale jesteś człowiekiem nie zaufanym , kopiujesz regulamin z tego forum na swoje bo sam nie potrafisz napisać. Wybacz ale dla mnie jesteś 0 próbujesz dorobić się jak zwykle kosztem kogoś innego.

Opublikowano

Ładnie się określasz, tylko zapomniałeś jedno że mogę Ci wszystko udowodnić. Na razie Ty spamisz, nie oczekuj tego że ktoś przyczyni się do kradzieży

Opublikowano

E-mail nie należy do Ciebie, normalny człowiek pełnego konta nie oddaje sobie tak, po za tym próbujesz zwyczajnie złamać hasło do nie swojego e-maila co oznacza to próba kradzieży. Dziecko nie udawaj mądrzejszego bo nim nie jesteś. Masz problem to pytaj na własnym forum a nie próbujesz zepsuć reputację tego forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...