Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plugin pod 1.2.4 dodający nowe itemy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziendobry, a może dobry wiczór. Mam pytanie 'Czy jest jakiś plugin pod 1.2.4 który dodaje nowe itemy' Oczywiscie na bukkicie.

Jesli jest to podajcie linka :) Dam wam Like :)

Zapraszam na Serwer mc.themine.pl Jedyny taki najlepszy serwer minecraft ! Wersja 1.7.X

Opublikowano

Z tego co wiem nie istnieje taki plugin.Powód jest bardzo prosty pluginy dają nowe lub wielorakie zastosowania danego itemu lecz wgrane są one pod ustawienia serwera a nie danego clienta.Co oznacza ,że nie mogą wgrać one nowych tekstur pod naszego mc.Ale można wgrać na serwer mody takie jak:

-Bron

-Auta czy tez samoloty

Ale to wymaga już współpracy admina z userem.

Tut jak wgrac na serwer moda:

http://www.mpcforum.pl/topic/437153-tut-jak-wgrac-mody-na-serwer/

licze na like

Opublikowano

Przeczytaj Poradnik!!!!!!!

Po 1 na serwerze chodzą tylko nie które mody

a po 2 jak już pisałem na serwerze jest potrzebna współpraca!!!Co opisane jest w Poradniku który ci podałem

Opublikowano

Ja też mam na bukkicie ale jakoś wgrałem na niego mody.Tym sposobem co w poradniku

pomiń punkty o ściągani i konfigurowaniu serwera.

A silnik Miencraft_serwer.jar uznaj za craftbukkit

Opublikowano

Guns+ ci nie działa, bo musisz mieć Spout'a. A oczywiście Spout ma własny launcher i to dla graczy premium. Więc jesli robisz serv no premium, to raczej nic z tego. Inne pluginy dodawające itemy też używają Spout'a, więc...

Opublikowano

A do jakiego pliku wrzuciles te pliki co sie wrzuca do minecraft.jar ? jak do crafbukkita to sobie moge pomazyc bo mam na craftserve :/

Czyli mody jedynie na serwer premium z tego co rozumiem ?

Zapraszam na Serwer mc.themine.pl Jedyny taki najlepszy serwer minecraft ! Wersja 1.7.X

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...