Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Jak sprawdzić czy grafika to kopia

DobriDej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli chcesz sprawdzić czy dana grafika była już gdzieś użyta w sieci to jest właśnie poradnik dla Ciebie :)

Jutro dodam wersję obrazkową.

Pierwszy krok.

Otwórz daną stronę na której znajduję się grafika (Jeżeli masz ją na dysku, wstaw ją na jakiś serwis hostingowy [Na MPC zakładka upload] np. iv.pl, imageshack.us itp.

Krok Drugi.

Na nowej karcie (zakładce) otwórz google po czym w prawym górnym rogu kliknij Grafika.

Ostatni krok.

Wskaźnikiem najedź na grafikę i przejedź na kartę gdzie została otworzona strona google grafika po czym upuść w oznaczonym miejscu.

Gdy już wykonamy powyższe polecenia google zrobi za nas resztę i wyszuka kto jeszcze korzystał z naszej grafiki

bądź podobnych. Widziałem już kiedyś podobny poradnik, z jakąś dziwną stroną... aczkolwiek pomyślałem, że google

to chyba każdy zna i dynamicznie można sprawdzić czy praca to kopia

Opublikowano

Nie sprawdza się ,wyskakuje po prostu zwykłe google ,nawet ,jak kliknę 'Grafika'.Dodatkowo wyszukuje tapety z Assasin's Creed jak od Antixa sygnę włoże ;D

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/179694-inne-fake-czy-nie-fake-czyli-jak-rozpozna-podszywacza/

To jest o wiele lepsze.

poniewieramy się czlowieku                      

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...