Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] arena

przemol12420

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ukonczylem misje na 9 lvl i jest tylko jedna ze mam sie zglosic do rekrutora areny bynajmniej tak po niemiecku wywnioskowalem z tego bo po angielsku ani w zab nie kapuje nic

i pytanie gdzie jest arena u zlych a gdzie u dobrych, bo pojecia nie mam gdzie mam leciec

moze jakis mod da mapke gdzie jest arena u dobrych a gdzie u zlych i ten rekrutor czy trener areny gdzie on stoi bo nie ma na minimapie zaznaczone nic

Opublikowano

Benutze Legenden PvP-Warteschlange , um Arkhan Asylum zu betreten to na lvl 6 wyswietlilo mi sie

i na 9 lvl wyswietlila mi sie misja :

Benutze Legenden PvP-Warteschlange , umChemiefabrik zu betreten

ide na postereunek polisji klikam Y przy tym zielonym gostku otwiera sie arena klikam legenden i wyswietla mi sie wqalka 4 na 4 klikam gotowy wybieram robina bo tylko on sie tam wyswietla jako jedyna postac do wybrania i czekam i czekam i czekam i nic sie nie dzieje

Opublikowano

Jeżeli już wcisnąłeś przycisk ''Ready'' to nic Ci nie pozostaje prócz czekania aż Ci się wyświetli taki zielony kwadracik w prawym dolnym rogu ekranu, wciskasz F1 i ok.

@

Jeżeli masz włączoną grę to nie powinno Cię wywalić (No chyba że z internetem problemy). U mnie po ok. 5-10 minutach wywala jak zostawię grę na pasku.

Opublikowano

a to teraz wiem, czyli musze czekac bez konca az sie znajda gracze do walki i dobrzy i zli

myslalem ze to walka z komputerem tylko bedzie i sie zdziwilem ze tak dlugo czekam i nic

no ok rozumiem poprostu mam czekac tak dlugo az znajda sie gracze do mojej druzyny i do druzyny przeciwnej

pytanie tylko czy jak ja tak bede czekal na walke kilka minit czy mnie nie wywali z gry za bezczynnosc ?

bo z tego co wiem po 5 minutach bezczynnosci wywala z gry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...