Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie,Porada]Rower

HyyCBęC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Sprzedaję swój motor i chcę zakupić sobie rower do maxymalnie 1300zł ( oczywiście może być mniej )

Jeździłem motorem już 2 lata i przy tych cenach paliw i paru innych sprawach po prostu zwątpiłem :)

Dlatego też za bardzo nie znam się na rowerach, a szukam solidnego roweru, który się nie zjebie za szybko.

Nie jestem też z tych, którzy katują rower, skaczą itp. Oczywiście rozrywka swoją drogą ale bez przesady.

Więc chciałem się dowiedzieć od was jaki rower polecacie do 1300złotych ??

PS. Rower potrzebny do dojazdów do szkoły + czasem w terenie z kolegami czy też do dłuższych wypadów w weekendy :)

Opublikowano

Ja miałem rowe Arkus 505

Stary, idealny kosztował mnie wtedy 1100zł

Górskie przejazdy leśne wertepy to dla niego nie problem

Idealnie sprawdza się też do jazdy tak z miasta do miasta na odległości +/- 25km

Jeśli mógłbym to poleciłbym CI go.

Osobiście tylko wymienił trzymajki na rączki na żelowe, bo oryginalne są twarde i mi często pęcherze na dloniach wyskakiwały po tym.

Siodełko może być dla niektórych troszke za twarde, jak dla mnie na poczatku.

Ale ogolnie rower bym oceniał 8/10.

Opublikowano

hmm może być ciekawy ale nie pasuje mi ten amortyzator pod siedzeniem ( nie lubie tego )

Ale dziękuję bardzo za pomoc :) Lajk leci ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...