Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Usunąć Tuning ( sony ericsson)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo tydzien temu tuningowalem swojego SE Elm (j10i2) no i fajnie zmodowany ale chuj bąbki strzelil i musze go oddac na gwaracje i chce zresetowac albo usunać mody jak to zrobić ?? generalnie chodzi mi tylko o oryginalne softkey'e do SE elm będa like !

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

przecież masz program PC Companion i ma funkcje resetowania softu , u mnie w każdym bądź razie pokazuje i mogę w razie padu bez problemu wgrać najnowsze oryginalne

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Wlasnie robem jak biore naprawa to pisze ze moj ma juz najnowsze oprogramowanie telefon :// a powiesz jak Ty to robisz? w ptk? bedzie like

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

Telefonu nie wykrywa pc companion !!! wiem juz o co chodzi reinstalla robie pc companiona ale nwm czy cos da czy to wina telefonu?

SORY ZA DABEL POSTA

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

właśnie ma nie wykrywać dopiero sie pokazuje opcja resetu

z tego co pamiętam to była pierwsza opcja po lewej w programie klikasz i dopiero masz tabelkę że nie rozpoznaje i link z napisem o resecie telefonu

w razie czego masz to : http://www.wotanserver.com/en

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Support MPCforum tak to jest ta tabelka klikam i pisze ze mam najnowsze oprogramowanie do kurwy nędzy !!!

nie no kurwa ja jebie w pizdu jebana kurwa mac to jest chyba telefon przeznaczony dla ciot ! dobra a teraz serio

nwm co robic bo jutro ojciec zawozi do serwisu a nie chce zeby bylo przypału ...

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

kurwa. Masz tam opcję napraw telefon, lub aktualizuj oprogramowanie. Jak wyskoczy okienko w aktualizacji kliknij wgraj od nowa czy coś. Dawno se nie miałem, a przez ten program zawsze wgrywam od nowa soft od w205

graphic.png

Opublikowano

jak wyżej, bez problemu można oryginalne przywracać

masz jeszcze jedną opcje wgrać sobie nieodpowiednie oprogramowanie, np do podobnego modelu to siądzie całkiem system i wtedy na 100% będziesz miał opcje odzyskania i resetu w telefonie ;) drastyczne ale sprawdzone

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

jest opcja rozjebania teleofnu do konca? tata sie dowiedzial i mowi ze jak nie naprawie do 10 wieczorem

to zabierze mi komputer

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

nie masz zrotowanego pewnie to tak łatwo nie zepsujesz, a serwis za usługę przy poprawianym sofcie karze sobie zapłacić

wywal sterowniki z systemu do telefonu , włącz PC Companion i dopiero podłącz telefon, jak zacznie wykrywać sterowniki daj anuluj

dopiero uaktywnia się opcja naprawy softu, doinstalują sterowniki

mam nadzieją że nie podłączałeś WŁĄCZONEGO telefonu bo opcja uaktualnienia softu działa tylko przy WYŁĄCZONYM telefonie, instrukcja w programie jest

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

dzieki juz zresetowalem wszystko !! tylko teraz nie ma tpa/preset/custom nie mam RIGHT/LEFT_SOFTKEY_HOOK nwm czemu

NO PAIN

NO GAIN

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...