Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Media] Zapomniane , odwołane postacie & skórki

kiy0shi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ! Otóż chcę wam przedstawić filmiki z zapomnianymi skórkami , bohaterami oraz 1 filmik na którym jest oddany hołd tym bohaterom w postaci położenia ich na mapie Summoners Rift

Postacie

Ich miejsce

Skiny

Jeżeli to było to sorka ;/ Wypowiadajcie się !

giphy.gif

Opublikowano

I tymi champami kiedyś można było normalnie grać?

z tego co zrozumiałem z filmiku nie zostały one dodane jednak modele i wszystko inne były gotowe ;)

giphy.gif

Opublikowano

A właśnie że to nie są postacie które miały być!

To są po prostu krajobraz gry -.- i wgl najpierw nam to udowodnij skąd to masz bo obrazki to też sobie znaleść mogę.

Opublikowano

A właśnie że to nie są postacie które miały być!

To są po prostu krajobraz gry -.- i wgl najpierw nam to udowodnij skąd to masz bo obrazki to też sobie znaleść mogę.

Youtube . Jest też na obrazkach napisane Riot Lol Client itp . Czytaj :)

Było to też poruszane na forum LoL'a :) A filmik chyba bez powodu nie ma 700 łapek w górę -.-

giphy.gif

Opublikowano

a ja wam taka ciekawostkę napisze, że duch tej foczki , Urf czy jakoś tak, jak gracie Ww i staniecie obok niego, to jak wyskoczy skubnie was za 1hp, huehue :D

A gdzie ten duch foczki ? :F Gdzieś w jungli ? Tylko gdzie ;d

Ps . to tylko w halloween ?

giphy.gif

Opublikowano

A gdzie ten duch foczki ? :F Gdzieś w jungli ? Tylko gdzie ;d

Ps . to tylko w halloween ?

Chyba na summoners rift autumn jest też w skórkach warwicka i corkiego

na mapie jest umieszczony tutaj:

1332787540-U250359.jpg

tutaj macie link na forum amerykańskie lola do niego

na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=83133

jak to przeczytałem to ultimate jest podobne do ulti fizza

1375207970-U250359.png

Opublikowano

Chyba na summoners rift autumn jest też w skórkach warwicka i corkiego

na mapie jest umieszczony tutaj:

1332787540-U250359.jpg

tutaj macie link na forum amerykańskie lola do niego

jak to przeczytałem to ultimate jest podobne do ulti fizza

Pisało że go dodadzą jednak jest jak jest -.- przerobili foczkę na skina do warwicka -.-

Ja wolałbym taką postać mieć chociażby za 6300ip albo i więcej ponieważ to postać legendarna :)

Niech inni również się wypowiedzą :)

@EDIT Nie rozumiem za bardzo tego filmiku

ale zdaje mi się że Jax to kolega Urfa .

Jax w końcu był rybakiem może zaprzyjaźnił się z urfem . Chyba że doprowadził do jego dead'a ;/

@EDIT2 LoL Wiki mówi że Urf był fanem Jaxa , którego nikt nie mógł pokonać . Urf chciał być taki jak on i dołożył sobie jakiegoś miniguna , rybę jako jakiś symbol ( nie doczytałem ;f )

W spoilerze o śmierci Urf'a

Unfortunately, today, the story of Urf Day took a tragic turn, for as Urf was swimming along, dutifully guarding the river in the Summoner's Rift, he met with a tragic demise. Eye-witness accounts have been unreliable at best, but everyone seems to agree that just before it happened a blue streak was seen darting out of the nearby jungle. A great clamor ensued, followed by the doleful screams of a manatee done wrong. In the end, all that was left of this brave prince amongst sea cows was his skin... and even that was stolen by this most nefarious of perpetrators.

Now any good story needs a moral. So if there's anything that the story of Urf Day and the story of the Big Bad Wolf have in common, it's this: deep within every wolf, there is a cunning master of disguise just waiting to get out. Take Warwick, for instance; a giant, bloodthirsty werewolf able to cunningly adapt by blending into even the most innocent of surroundings. He could be anywhere at any time... behind a rock, in the brush, in the jungle, or cleverly masquerading as a lovable, spatula-wielding manatee

giphy.gif

Opublikowano

Urf nigdy nie miał być osobnym championem, choć nie wiadomo co się tam roiło Riotowi w głowach, to był to żart na prima aprilis, wg. mnie udany :)

zresztą spójrzcie na datę założenia tego tematu :

deidara2.png

Opublikowano

Urf nigdy nie miał być osobnym championem, choć nie wiadomo co się tam roiło Riotowi w głowach, to był to żart na prima aprilis, wg. mnie udany :)

zresztą spójrzcie na datę założenia tego tematu :

To że to żart również było napisane ale trochę to dziwne ... Zabić kogoś dla picu ? Coś mi tu nie gra -.- Chyba że riot nie lubi sf33taśnych fooocz3k

giphy.gif

Opublikowano

@up

wystarczy spojrzeć na jego skille. Są zbyt op/chaotyczne żeby był prawdziwy. Poza tym Urf już był żartem na prima aprilis w 2009 roku, żył dokładnie rok, a w 2010 zabił go warwick. Przynajmniej skin był za 50 RP

deidara2.png

Gość Menesterowy
Opublikowano

Z tematu zrobił się spam, a temat i tak jest tylko wstawionym filmikiem.

Sprawa ta była wyjaśniona bardzo dawno temu, ale podsumuję:

Żart 2010 z udziałem nowego champ'a - Urf'a --> Żart 2011, ten sam --> Zjedzenie urfa przez warwicka i ultra-rare skórka Urf'a dla WW --> Urf na cmentarzu przy blue buffie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...