Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BOOST] Aktualne ceny boostów NFS:W

DonSpecu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Może nie było mnie sporo czasu na Worldzie,

ale pamiętam stare dobre czasy...

Hmm... Stare? Dobre? No może z przed 2/3 miesięcy.

Dobre? tego jestem pewien, ponieważ to,

co ujrzałem na stronie NFS mnie cholernie zszokowało.

Kiedyś za 50.000 tys boostów, trzeba było zapłacić przelewem niecałe 12 złotych,

a nawet chwile później zrobili 62,500 boostów.

Wiem że na pewno te czasy pamięta Skorpion, nie wiem kto jeszcze.

Otóż to co mnie zszokowało, to jest to co ujrzycie na screenie poniżej.

Teraz o to pytanie: czy ktoś ma jakieś info na temat zmiany cen boostów???

bnmgbn.png

Opublikowano

Tak, doskonale to pamiętam. Bosty tracono nie na auta, a na pakiety kart. Ahh, dobre czasy...

A więc ceny takie juz są. Powróciły do czasów listopada. Szczerze? To nikt nie wie i na pewno się nie dowie co EA odbiło z tymi cenami. Jak juz dali takie tanie, co i tak było dla mnie i pewnie nie tylko mnie szokiem, to mogliby to zostawić.

Ale cóż... ,,Piękne zawsze się kończy, a jeśli nie to jest to sen..." by me.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

A patrzyłem jakoś półtora tygodnia temu, i 50k bs kosztowało chyba 18 zł i tak by mogło zostać,

pamiętam jak przewaliłem na te pakiety ok. 100 k boostów...

No ale bez jaj, to tak jakby 26 złotych 3 miechy temu dzisiaj kosztowało 400 złotych...

a najgorsze jest to że wtedy non stop na bonusach expa i kasy, a zostawiłem sobie 90 bs,

bo nie miałem kasy już na kolejne pakiety do Evory...

Opublikowano

No, parę tygodni temu ceny podrozały. A ja sobie zostawiłem sb i kupiłem bentleya red molocha ;)

ea tylko na zysk, więc pewnie przywrócili stare ceny, by zarabiać więcej...

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

widocznie za dużo klientów leciało na tanioche...

a właśnie jak ten Bentley sie spisuje w prowadzeniu i max speed?

Na wyścigach wygrywasz nim z np. Pagani czy Porsche 911 ???

Opublikowano

Nieee. Bentley nie jest az taki dobry. Uzywam go tylko na policje, bo ma skilla-zwiększona masa podczas zderzenia. Na wyścigi jest średni, ale są od niego lepsze auta

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Przestalem grac w Worlda neidawno i patrze, a tu ceny znowu takie pogiete. Gralem to sobie kupilem Lamborghini Lp640 poszukwiacza skarbow, Porshe 911 Turbo sniezynke, mazde rx8 i wdupilem w nia jakeis 5k boost na pakiety kart. A tu taki szok. No coz zegnamy sie z boostami.

Opublikowano

Ja powiem tak tamte ceny 16zł-11zł były tylko na dni Świąteczne była okazja do kupienia ale się skończyła mam nadzieje ,że jeszcze będzie.

Pozdrawiam Daro.

Opublikowano

Nie! Kazdy chyba ma juz auta. A pamiętam też, że było mnustwo 1 levelowców z ccx. To juz przesada. Ja wolałbym, zeby ceny ztaniały o połowę. Tyleby mi wystarczyło. A wy co na to?

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Cóż, mysle że ta podwyżka, nie będzie na zawsze - albowiem to jest tak samo jak z autami (tak mi się wydaje). Więc, dajmy przykład z autami. Nissan Fairlady [Wrzucony do T1 - nie sprzedawał się, wycofali z obniżką - fanatycy go kupili] -> kilka tygodni, miesięcy mija -> auto z powrotem dodane do Dilera.

Tak samo z Boostami; boost nie sprzedawało się za taką cenę więc zrobili promocje -> promocja trwa -> promocja zakończyła się, EA czeka na kolejne zyski -> znów promocja.

Możemy też już się tej promocji nie doczekać, ale wątpię, albowiem EA lubi bawić się rynkiem i zna bardzo dużo chwytów, wiedzą jak i kiedy zagrać.

Teraz moje refleksje.. Hm no więc nie powinni robić czegos takiego, że najpierw Boost kosztują po 200zł, i np. ktos zakupił koenisegga CCX za 25k boost i czuję sie jak elita. Po promocji zasmieca garaż. W ogóle zagranie nie fair przez EA, z początku sądziłem że to chwilowy Bug, lecz oni mają w tym swój cel, więc liczmy na więcej takich niby bugów.

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...