Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Prośba o Przetłumaczenie

Broker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niech mi ktoś przetłumaczy i wytłumaczy Co ja mam niby zrobić bo nie rozkminiam tego.

Greetings Ramiz211,

We truly appreciate your continuous participation and support for Combat Arms Europe.

We have read your email of inquiry that you have submitted to us regarding matters of your technical issue.

In order for us to quickly process your request regarding this issue, kindly send your dxdiag file to [email protected]

in order for us to use the information in your computer to see if a setting in our servers is affecting the connection.

You can generate the file by following the procedures below.

1. Input "DxDiag" on your "Run" command of your Windows menu.

(You may find the ?Run? command in your start menu / Short Key: Windows key + R)

2. The DirectX Diagnostic Tool will appear.

(Select ?Yes? if the alert window appears. This diagnose will not harm your PC)

3. Select "Save All Information".

4. Save the text file in the form of "[FPS/Lag/NoLag]Country_ip address_DxDiag.txt".

I.E. "[FPS]Germany_93.202.166.xxx_Dxdiag.txt"

"[NOLAG]Italy_93.47.122.xxx_Dxdiag.txt"

5. Send the file to [email protected] .

If you can leave the link of the video you has uploaded on the web, it will be more appreciative.

For more information, please visit our website at:

http://combatarms.ne...ce&BoardIDX=321

Thank you very much for understanding.

Combat Arms Europe Customer Support

GirL_B4SS.png
Opublikowano

Uruchom program dxdiag.exe i masz tam przycisk "Zapisz wszystkie pliki", zapisz go na pulpit i wyślij do Nexon'a.

Masz zapisać plik tak jak jest podane czyli

Save the text file in the form of "[FPS/Lag/NoLag]Country_ip address_DxDiag.txt".

[FPS/Lag/NoLag]Poland_twojeip_DxDiag.txt

Tak ma nazywać się plik.

Ten plik masz wysłać na email:

[email protected]

I proszą cię tam jeśli byłbyś w stanie umieścić i dać im film tego błędu co napisałeś do nich.

Myślę, że pomogłem ;)

Te punkty to są objaśnienia jak to zrobić.

Opublikowano

Wchodzisz w start -> uruchom wpisujesz DxDiag [wyskakuje ci narzędzie diagnostyczne direct X] klikasz na "Zapisz wszystkie informacje" plik zapisujesz jako

[FPS/Lag/NoLag]Nazwa twojego kraju_twój adres ip_DxDiag.txt i wysyłasz na adres e mail na adres [email protected]

98216321103540315785.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...