Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build]Shaco

Truskawen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Otóż szukam buildu (itemy+masteries) dla Shaco. Jeżeli ktoś zna build dla niego, to proszę o napisanie/podanie strony. Z góry dziękuje.

Opublikowano

Co do itemków to ja gram tak:

1.berki

2.krwiopijec

3.infinity (nieskończoności)

4.phantom dancer (widmowy tancerz)

5.tutaj można jakieś survi warmog(plemienna)

6.zależy od gry coś na as lub nadal survi lub ewentualnie coś na ad + survi (frozen mallet lub atma)

Masterki i runki podobne do @UP.

fantazjalogos.jpg

Opublikowano

Shaco jungle :

Masterki :

http://thefwcentral.com/lol/#&trees=0-2-0-2-4-0-0-4-1-0-0-1-3-0-3-0-1-0-0-3-2-3-0-0-0-0-1-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0

Itemy :

Vampyric scepter -> buty 1 ->wriggle latarnen -> buty 5 -> infinity edge/ bloodthrister -> infinity edge/ bloodthrister -> Guardian Angel -> Maw of Malmortius/Black Clever

Później sprzedajesz wriggle i kupujesz Maw of Malmortius/Black Clever

Runki : Nie znam ;< Ja korzystam z full ad , choć sugeruje ci takie jak napisał użytkownik @Kejowo

(1) Taktyka jungle : Zaczynasz od blue , wbijasz 3 lvl w jungli idziesz na reda i dopiero teraz gankujesz

(2) Taktyka jugnle : Odrazu zaczynasz na redzie , robią ci tzw" hard leasha i odrazu gankujesz

Za "mini" tutoriala daj "lubie to " ^^

Jakoś mało to męskie, jak facet chodzi w body!

Opublikowano

@UP

Rób 2x IE - gratulacje :)

@Top

Amor + 5 potów -> Latarnia -> Butki 5 -> IE -> Frozen Malet -> Blood -> Guardian / Black Cleaver -> Latarnia zamień zależnie od sytuacji.

Z tym Buildem masz dobre survi, jak i kryty. Ja w 17-20 minucie robie z teamem barona mając z gangów min. 5/0, 5/1.

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...